maanantai 13. heinäkuuta 2015

Tänään.

Kävin tännään pitkästä aikaa Lielahdessa. Kiärrätyskeskus oli yllättäen muuttanu. Onhan se ollu siälä Prisman takana Teivaalantiellä jo pualtoista kuukautta, mut se selvis mulle vasta nyt. Helposti se siältä löyty ja kivalta näytti.Esittelen teitille sen mitä siältä löysin sitte ko olen sen kuvannu. Nyt se on viälä auton peräsä. Voin paljastaa, että se on jottain mitä oon jo vuaden verran ettiny.

Kävin Fidallakin. Ihan vinkkinä niille joilla olis tillaa yhrelle ihanalle retrosohvalle, niin Lielahden Fidassa olis yks punanen kaunotar 48€.


Kotimatkalla poikkesin Tiptap-tätille ja sillä oli mulle tuliaisia pohjosen matkaltans. On se ihana ko mua aina niin muistaa! Sain söötin kukkatyynyliinan, pannunalusen, 2,6 litrasen Sarviksen kulhon ja mustan kukkopillin. 


10 kommenttia:

 1. Nyt jännittää mitä sä oot sieltä löytäny! Määki oon kerran kerenny tuolla uudessa paikassa käymään, mutta sillon sinne oltiin vasta hetki sitten muutettu ja myynnissä oli lähinnä vaan ne samat vanhasta paikasta roudatut romut, hintoja vaan nostettu. Joku kangas sieltä kai tarttui mukaan kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tulee aika harvoin käytyä lielahdessa, mut oon kyllä ihan tykänny tosta kierrätyskeskuksesta. Toivottavasti vaan eivät nosta hintoja kauheesti...

   Poista
 2. Mesis13.7.15

  Minuakin jännittää mitä olet löytänyt.

  Olipa halpa ja hyvän näköinen (siisti) sohva. Tuleeko se mies kylkiäisenä =D

  Kivat tuliaiset sait. -Kukkopillinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies ei varmaan tule kylkiäisenä, ainakaan mun mielestä niitten ei koskaan kannata luopua tosta. Mun mielessäni toi fida on "se masentuneen mallinuken kirppis". :-D

   Poista
 3. Ompa siisti kierrätyskeskus.
  Kovasti koitan muistella mitä olet etsinyt, mutta ei vaan tule mieleen, näytä se siis mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin mää semmosen perrään kerran viime vuanna ohimennen haikailla. Ei sitä voi millään muistaa. :-D

   Poista
 4. Ai ku toi sohva ois niiiiin hienon värinen! Mahtuisko kolmen sohvan lisäks vielä yks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä määki miätein. Meillä on jo kaks sohvaa, ostettu uutena joskus 12 vuatta sitten. Mää niin haluaisin vaihtaa ne johonki 60-luvun sohviin, mut mihes mää ne entiset sit laitan?

   Poista
 5. Meillä on kuvan sohvan kaltainen kulmasohva, on vaan ruskea. Muuten ihan sama kangas. Miehen mummon peruja ja todella hyvä ja kestävä. Mutta tuo punainen väri on niin herkullinen että.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan herkullinen, ja halpakin vielä. Hauskaa tietää, että sitä on tehty ruskeenakin ja kulmasohvana. :-)

   Poista