lauantai 21. marraskuuta 2015

Johdon vaihtoa.

Pyysin miästä vaihtamaan johron oranssiin tattilamppuun. Meillä ko uusittiin niitä johtoja, ni se maarottamaton töpseli olis sopinu ennää yhteen ainooseen pistorasiaan.


Miäspä sitte tekevänä miähenä vaihto johron. Kamalasti mua nauratti ko näin lopputuloksen. Metrikaupalla jostain vanhasta roikasta napattua paksua mustaa johtoo järeellä maalitahrasella töpselillä. Aattelin, että johan näyttää hyvältä se johtokasa mun yäpöytäni alla, mut sit kekseinki lampulle täyrellisen paikan.


Tattilamppu on nyt olkkarin kirjahyllyn päällä. Sen valosa on kauheen kiva kattoo telkkaria! Musta johto pyssyy piilosa kaapin takana ja lyhempi johto ei olis ees riittäny pistorasiaan saakka. Joten onni on omistaa tyylitajuton miäs!

8 kommenttia:

 1. :-D Loppu hyvin kaikki hyvin!

  VastaaPoista
 2. Nauruks meni tuon johtomäärän katsominen ja jotain samaa tuossa on kuin mun yleiskoneessa, vain maalitahrat puuttuu :))
  Onneksi käänsit tuon voitoksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaikki käy hyvin ko vaan ettii asioista hyvät pualet. Ja onhan se yks tosi iso hyvä puali se tekevä miäs. :-)

   Poista
 3. Hih! Anteeks, mutta vähän nauratti tuo johto, -kunnes näin miten sopivan paikan lampulle löysit, eikä johto ollutkaan liian pitkä. Taisi kissakin tykätä kun tuli lampun valoon istuskelemaan :).
  Teillä on kodikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tartte anteeks pyyrellä, itteki nauroin vedet silmisä. :-D
   Katti taitaa orotella, että tulisin sohvalle syämään iltapalaa. Se kerjää aina ittellens osan.

   Poista
 4. Men. Can't live with them, can't live without them... Ohjeet pitää olla meilläkin melko tarkat esim. kaupassakäyntiä varten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, määki pyysin kerran tuomaan korppujauhoja. Se toi paketillisen gluteenittomia jauhoja kun siinä paketissa oli kuva joka hämärästi muistutti korppua. Kai sitä olis pitänyt ohjeistaa, että siinä paketissa pitäis lukee se sana korppujauhoja. :-D

   Poista