sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Vessa.


Niin että rempattiin se vessa. Tai Miäs remppas, niinko mää nyt mittään ikinä remppaisin. Toki mää valkkasin anopin kätköistä tapetin, liimailin kukkatarroja ja ostelin kukkapeilejä ja sinapinkeltasia pyttyjä. Kyl se oli raskasta hommaa, uskokaa pois. Miäs pääsi helpolla ko sen ei tarvinnu ko repiä lattiat ja seinät auki ja askarrella uuret mun määräämistä materiaaleista.


Ruskeen peilikaapin päällä on perinteinen vessanlamppu. Käytettynä tiätty ostettu, niinko kaikki muuki. ...jaa niin, paitsi kaakelit.

Muistatteks miltä meijän vessa ennen näytti? Tuala esim yks kuva. On se nyt enemmän mun näkönen. Mukuloitten lotraamista ajatellen on nyt lattiakaivoki.


Tapetti on lastentapettia ilmeisesti 60-luvulta. Vähän siihen on ajan saatosa tullu kosteusvaurioita, mut määhän vaan tykkään ko ikä näkkyy.

Reunasta selviää, että sehän on sit Otto -tapettia. Teksti jäi piiloon toisen reunan alle. Pappalle taas kiitos ko kävi läiskäsemäsä sen seinään.

7 kommenttia:

 1. Oi että, onpas ihastuttava tapetti!

  VastaaPoista
 2. Mesis8.11.15

  Kylläpä on vessan ilme muuttunut. Aivan ihana on tuo tapetti. Kyllä mun vähän kävi sääli Sua kun olet noin kovasti joutunut ahkeroimaan. Miehillä on aina helpompaa =D

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno vessa, peili ja pyyhenaulakko kruunaa kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 4. Ihana vessa, jotenkin niin tutun olonen, (peili, ja pönttö). Totta miehet pääsee rempassa tosi helpolla, mei naisten harteilla makaa koko juttu, suunnittelu, sisustus ja se että mies tekkee hommasa :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi10.11.15

  Ihana! :)

  VastaaPoista
 6. Noi ripustuskoukut on kaikkeest hianointa, ko kotona oli semmotteet samanlaiset. Ja vessanpytyn kansi,oih. Ei tulis asioinnista mittään ko vaan kantta jäis tuijottaan. Ja sitte noi kukkaset ja peili ja lamppu... Mitä sitä uusia ostaan, ko parempia saa käytettynä. Määki mettästin hyyskän kattoon sopivan krumeluuria lamppua kirppikseltä ja löysin kans. Itte asiasa mun elintasosiiven uuresa hyyskäsä on kaikki vanhaa ;-)

  VastaaPoista
 7. Mulla olis kans retrovessaan jo kerätty vaikka mitä aineistoa, mutta se asunto siitä vessan ympäriltä vielä vaan puuttuis! :D
  Sä oot saanut nyt niin makeen vessan, että ihan kateeksi käy.

  VastaaPoista