maanantai 2. marraskuuta 2015

Muisa maailmoisa.

Missäs mää oon ollu ko on erellisestä postauksesta jo viikkotolkulla aikaa? Mää oon ollu ihan muisa maailmoisa. Olin juhlimasa kekriä ja se vei monta hyvvää bloggaushetkee, kun piti ommella vähä sitä sun tätä vaatetta. Muutenki on tullu juastua vähä siälä sun täälä, oli kauheen hauska luakkakokouski tosa lauantaina.


En ollu aatellu ees koko kekrijuhlasta mittään postata, mut lopetettaan sillä nyt kumminki blogihiljasuus. Taivaannaulan kekrijuhlasa poltettiin kerkrivalkeeta, syätiin alkaen neljältä aamulla, saunottiin, naurettiin ja laulettiin. Taulaakin valmistettiin taulakäävistä ja käytiin keskusteluja kansanpuvuista.Mun kansanpukuni on jottain ihan vaan itte sävellettyä. Seuraavaks tarttis tehrä hame korvaamaan toi nykyinen lakanasta tehty. Kauheella kiiruulla ennen juhlaa tein pellavasta liivin. Hakaset tarttee viälä korjata, ne jäi pahasti irvistämmään kuten kuvasta näkkyy.


Oliskos ens kerralla sit vähän retrompi aihe. Vessaremontti ainaki alkaa olla sillä mallilla, että vois esitellä meijän entistä ehomman ja retromman vessan.

9 kommenttia:

 1. Voi kauheeta. Mä en ainakaan pystyis nouseen neljältä aamulla. Hyvä ku kasilta just ja just. Asiasta moottorisahaan... etkös tehnykin muksujen nukelle kantokopan? En löytäny sitä blogista, mutta muistelisin lukeneeni... Oliko sulla kaavaa vai veditkö hatusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mehän mentiin tiätysti taas nukkumaan. Kuus henkee noin viirestäkymmenestä viitti nousta. Siälä me sit hihiteltiin ja järsittiin jottain lanttua.

   Kantokopan tein sillon joskus tosiaan ihan säveltämällä. Tuolla on se juttu. :-)

   Poista
  2. Kiitos linkistä. Katsotaan onko joulupukki kuulolla vai pitääkö itse väsätä...

   Poista
 2. Mesis3.11.15

  No hyvä kun tulit muista maailmoista vähän tähänkin maailmaan. Olikin jo ikävä. Kyllä Sinulle sitten sopii kansallispuku. En olis tuota hakasjuttua huomannutkaan jos et olis sanonut, mutta totta kai täytyi heti tarkistaa kun kerran mainitsit =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä tolkuttoman pitkä väli postauksiin. Ja kestihän tuossa seuraavassa postauksessakin. Mulla on uusi läppäri ja mää oon ihan hukassa sen kans. Onkohan tässä nyt windows 10 vai mikä lienee, edellinen oli varmaan 10 vuotta vanhempi versio. Ei kä oo ees photoshoppia, kauheen vaikeeta laittaa ees kuvia blogiin kun en osaa niitä pienentää tai suoristaa. Näppäimistökin on niin erilainen, että kestää tuplasti kauemmin kirjottaa.

   Pakko hiukan korjata, tuo ei ole kansallispuku vaan kansanpuku. Kansallispuku on sellanen joka on koottu jollekin paikkakunnalle tyypillisistä vaatteista, sillai vähän virallisemmin. Tai no en mää tiiä voiko tota mun sävellystä sanoa edes kansanpuvuksi, mutta on siinä nyt ainakin sitä henkee. :-D

   Poista
 3. Miekin jo aattelin että missä sie oot,kun ei mittää kuulu, mutta ainahan sitä välillä on nuita kiiruita.
  Mahtavaa että jotkut juhlii vielä kekriä eikä sita Amerikan halloweeniä.
  Ihana tuo siun kuva, oot kuin entiset emännät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onki sitte totuttelemista tiatokonneella istumisseen. Aika vähä on täsä tullu istuttua, voi olla tiätty ihan hyväki asia, vaikka kiiruita on ollukki. :-)

   Poista
 4. On sulla ollut ompelemista tuossa :) Hyvältä näyttää :) Jos menisin luokkakokoukseen löytäisin itseni kirkumasta Haistakaa P**ska!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää pari sivusaumaa vetäsin ihan konneellla, mut mää kyllä ihan tykkään käsinompelusta.

   Siälä oli ihan hauskaa siälä luakkakokouksesa. Ihmiset onneks aikuistuu. :-)

   Poista