maanantai 24. lokakuuta 2011

Äitiysrynttyjä sun muuta.


Taas niitä iänikusia ompelujuttuja. Ei tartte lukkee jos ei kiinnosta. Mut ko mitä mää muutaka tekisin ko inspiraatio iskee. Tuunasin eilen mukulan rullaverhon. Tartti hommata sille semmonen pimentävä, oli niin typeriä värejä myynnisä, että piti tyytyä vaaleensiniseen. Ompelin siihen retrokankaasta ja pitsistä tommosen somisteen.


Ja lissää tuunausta. Mukulalle talvitakkiin uuret karvat. Vanhat takkuset (kuvasa kasasa tosa viäresä) vaihroin punaseen teddykankaaseen. Sammaa kankasta käytin toppahousujen sisukseks, päällinen on jottain trikoota ja välisä on tuulenpitävää ulkoilukankasta. Niistä tuli vähä pitkät, mut näyttää kivalta ko puntista kääntää karvan näkyviin. Tosin heijastinsyrämmet olis pitäny laittaa vähä ylemmäs ni näkyis käännettynäki. Mukula ei oo kyl viälä suastunu sovittammaan noita, en tiiä ees sopivatko. Mut jos soppii, ni käytetään sit kauppa- ja kyläreissuilla.


Tännään tein ittelleni toiset äippäpökät, ne punaset alkaa jo kyllästyttään. Tai no ei muuten mut ko ei punasten kans kaikki pairat oikeen sovi. No, nyt on tummanvihreetki. Ei se oikeen näy tosa kuvasa, mut puntit on ihanan levveet, joku on joskus luullu noita housuja hammeeks. Olivat muinoin mun lempparihousut, eivät oo mahtuneet ennää vuasiin päälle. Nyt niisä on tillaa isommallekki mahalle, yritin tehrä semmoset että menis viälä vuarenvaihteesaki. Saman homman tein yhrelle kiristävälle hammeelle. Tuala on nyt tommonen Konstit-sivu, laitoin sinne ohjeen millai tommoset äippäpökät/hame tehrään, siälä on kuva siittä hammeestaki.


Kääkän kans käytiin parilla kirppiksellä. Ainoo esittelyn arvonen juttu on toi Arabian teekuppi. Tassia siinä ei oo, mut se on ehjä ja makso vaan jottain senttejä. Ihan mun näkönen, kyl maistuu hyvältä tee siittä juatuna.


Perjantaina kävi saunaviaraita, tein niille tomaattista kalasoppaa, sämpylöitä ja Papun blogista  kinuskihyytelökakkua. Yks viaras ei kattia miällyttäny. Niin herttanen koiranrääpäle, ja tommosta ilmettä sille piti näyttää:


Tein tännään katille talvee varten nukkumis/lämmittely kopin. Ko kerran on niin kylmänarka. Saa mennä sitte autotalliin lämmittelleen jos ei olla heti sitä sisälle päästämäsä. Vuarasin pahvilooran styroksilla ja laitoin sinne vanhan ryijytyynynpäällisen pehmikkeeks. Luulis tarjentuvan.

6 kommenttia:

 1. Tankki24.10.11

  Mää ostin tännään jo purkin kermaa ja kinuskikastiketta! Sämpylät mää jo söinki.

  VastaaPoista
 2. No hyvä ko söit. Ei ne ennää hyviä oliska.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Tulen niin iloiselle mielelle sun postuksista! Onnellista odotusta!! Ja ihania olet taas tehnyt! Hyvää vointia toivottaa blogikaverisi!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi25.10.11

  Hahaa! Ihana kuva kovis-Puttesta! Mää en voi lakata kattelemasta sitä! Enkä mää varmaan ikinä lakkaa ihmettelemästä kuin taitava sää oot.

  VastaaPoista
 5. Misäs mää nyt oon ollu taitava...?

  VastaaPoista
 6. Tankki29.10.11

  Mää tein semmosen hyydykejäädykekakkutortun. Rumahan se oli ku mikä, mut aikas hyvvää! Hiukan laitoin vaniljasokuria kermavaahron joukkoon.

  VastaaPoista