maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kenkiä ja puita.


Sunnuntaina on Appiukon 60-v -juhlat. Tartti keksiä jottain siistimpää vaatetta äSsälle. Tein jonkun vanhasta marimekon T-pairasta sille mekon. Nautiskelin taas tuplaneulasta. Kuvasa se näyttää kauheen pötköltä, mut kyl se levenee helmaa kohti.


Sit tiätysti pit hommata sille jotkut juhlakenkät. Ostin kirppikseltä sille sandaalit, mut totesin että noi "taikakenkät" taitaa näyttää kivemmalta sen hammeen kans. Ne on tommoset kimaltavat, ei yleens yhtään mun makkuuni, mut olkoot ny ko maksovatki vaan pari euroo. Saattavat olla viälä hiukan isot, eivät oikeen meinaa pysyä jalasa. Siks laitoin niihin nilkan ympärille kuminauhat, ja napit koristeeks ko on niin ankeen näköstä nauhaa.Sit ne sandaalit joita en kelpuuttanu. Ne näytti meinaan niin kesäsiltä. Niitäki tuunasin napeilla ko niisä oli tommoset karmeet metallinhohtoset kukkaset. Ne sai mun miälestä noi sandaalit vähä liikaa hyppimään silmille.


Koo on nyt 3kk. Sillon ko äS oli 3kk, ni otin siitä kuvan vanhoisa rääsyisä. Noi risat housut ja paikattu mekko on Miähen tätin vanhat, sotien välistä. Taustallaki on tommonen pula-ajan villapeitto. Tarttee kehittää Koosta samanlainen seepiansävynen soikeeksrajattu kuva kehyksiin ko mitä äSsästäki on tuala hyllyn päällä. Vasemmalla Koo ja oikeella äS. Ilmeet on vakavat, mut se on tarkotuski. Eihän ne mukulat koskaan vanhoisa kuvisakaan hymyile.


Katti oli yks yä kiivenny puuhun. Mahtoks kiivetä muuten vaan, vai ajoks joku sen sinne karkuun, en tiiä. Mut siäläpähän se sit oli, eikä alas päässy. Yritin sitä kepillä tökkiä, jos vaikka sit rohkastuis lähtemään alas, mut ei. Teippasin maalarinteipillä 3 keppiä yhteen että yletyin, katti oli meinaan varmaan 7 metrin korkeuresa. Ko Miäs tuli kotio töistä, se haki naapurista tikkaat (noin 2,5m) ja kävi laittamasa laudan viäreisestä puusta katin puuhun. Sitä lautaa pitkin se sitte peruutti pois oksaltans.


Ja puusta tuli miäleen, että nyt sitä puutavaraa sitte on. Kohta voi alkaa rakentaa uutta autotallia.

2 kommenttia: