sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Rakastan, osa 5.


Piänenä ompelin äitin ompelukonneella parpeille vaatteita (ja sormeeni). Sit ko rupesin ompelemmaan äSsälle kestovaippoja, innostuin taas. Mua vois sannoo itteoppineeks (joku muu olis kyl varmaan opettanu paremmin), se on mukavaa pähkäillä, että mites joku juttu kannattaa tehrä. Muuten täsä elämänvaiheesa ei pahemmin tartte päätäns vaivatakka. Ompeleminen = aivojumppaa. Aina ko ompelen, huamaan muistelevani kualleita ihmisiä. Eilen kuulin, että mun yks täti on kuallu, siinä taas yks muisteltava lissää. Tästä vois päätellä, että ompeleminen on surullista puuhaa, mut ei, se on mukavaa ja mää rakastan sitä!

Yläkuvasa on tilkkupussilakana, jonka piti alunperin olla tilkkupeitto. Monikäyttösempi tollai. Sit viälä muita viimeaikojen ompeluksia pikasesti esiteltynä.

Plaa plaa plaa korvat plaa häntä. Plaa plaa plaa pla plaa:


Plaa plaa plaa Tiptap-tätin tätin vanha liivi. Plaa pla kavensin plaa plaa plaa plaa tommonen:


ÄSsälle plaa plaa plaa froteinen plaa. Plaa pla kisusilityskuva:


 Plaa plaa plaa aluspaita pla kalsonkit.  Plaa plaa plaa äSsä plaa, plaa plaa:


Plaa yäpuku plaa plaa plaa, plaa pla bambufroteesta. Kasvunvarraa plaa plaa, plaa Koo käytti plaa. Plaa plaa:


 Plaa plaa plaa. Plaa plaa ruakalappuja:


Plaa plaa plaa säkki ruakalapuille. Plaa plaa plaa jo ajat sitte:

4 kommenttia:

 1. Ihan mahdottoman upee tilkkupussilakana!! Mää näyttelin sitä siipalle ja puhelin beigestä ja valkosesta ja beessistä ja se sanoo mulle vaan "Ei" Se on vissiin vielä vihanen kun mää en viimeksi kehunut sen ompeluksia. Mää en ymmärtänyt, että ompelukonetta ajava mies on herkässä mielentilassa. Olisko sulla joku vinkki, että mikä on vikana kun neula kokoajan katkee kun yrittää kaventaa farkkuja?

  VastaaPoista
 2. Jaa-a, en keksi muuta ko sen että jos siittä kankaasta samalla kiskoo jotenki ni neula voi vääntyä ja katketa. Tai jos ompelee vaikka nuppineulan yli. Ompeleva miäs on kyl herkkä ja kaunis juttu. :-D

  VastaaPoista
 3. Siehää oot kova ompeleekaikenlaisii vaatteit ja lappusii. Tuo pussilakana on tosi komia.
  mestarhaa sie oot.

  VastaaPoista
 4. Siis aivan mahtavaa! Tää on aina äidin oma aika eli myöhäinen mutta sitäkin loistavampi ppäivän piristys kun huomaan uuden postauksen! KIITOS MAHOTTOMASTI! PS. Tilkkupeittopussilakana on mahtava ja tuo ruokalappupussi, miten mä en ite tota ole koskaan keksinyt?

  VastaaPoista