maanantai 22. lokakuuta 2012

Ruakia vaihteeks.

Tankki kuarii.

Tankki kävi tyttöystävineens täälä. Syätiin Appiukon tuamat maissintähkät. On se aika ukko, ei taira olla mittään mitä se ei sais kasvamaan. Oli kyl hyvvää, vois sannoo että parempaa ko kaupan esikeitetyt. Valkosipulivoita vaan päälle ja haukkelemmaan.

Heirillä oli blokisans hyvä ohje. Nyt tiiän millä teen Anoppiin vaikutuksen seuraavalla visiitillä. Kuivat aineet ko mittaa jo kotona ja anoppilasa heittää joukkoon vähä voita ja munan ja lykkää mikroon, sit 4 minuutin päästä: TADAA! Johan oon taas rakas miniä. On meinaan hyvvää toi mikrokaakku (syän täsä kirjottaesa jämiä).

Pirin mikrosa 5 min, oli liikaa. Vähä vetelänä parempaa. Ja lämpimänä mahtavaa.

Hyvvää oli kans gluteeniton ja sokeriton kookos-suklaakaakku. Heittelin kaapista aineita taikinaan, onneks merkkasin varmuureks ylös ko tota vois tehrä toistekki. Pistin ohjeen ruakablogiin.


Näistä leivistä nyt on jo vähä aikaa, mut jos jottain mun ohjetta kokkeilette, ni suasittelen näitä. Jos tullee vaikka vähä fiinimpiä viaraita, taikka sitte ei niin kovin fiinejä, ni nää käy aina hianosti vaikka sosesopan kans. Ohje löytyy kans taas ruakablogista. Sosesopaks suasittelen Kääkältä saatua ohjetta, on mun lemppari sosesoppa ja maistuu mukuloillekki, eli siihen tullee:
800g fenkolia silputtua kuullotettuna pannulla voissa, 800g kesäkurpitsaa raastettuna ja paistettuna sipulisilpun kans pannulla, pari valkosipulinkynttä, vähä valkopippuria, paketillinen Koskelaskijaa, kasvisliämikuutio ja 1/2 litraa vettä. Ja sosesoppa ko on kysseesä, ni piänen keittelyn jälkeen soseutettaan.


5 kommenttia:

 1. Apua, mikrokakkuohje on vaarallinen. Liian helppo ja liian nopea ja liian hyvää. Meillä on muutama pyöräytetty =)

  VastaaPoista
 2. Meillä ei jää varmaan muutamaan. :-D

  VastaaPoista
 3. Tuo kaakku on kyllä katalan helppo! Innostuksissani oon sitä jo useemman kerran tehy. Ja viis minsaa on kyllä turhan paljon. Kosteana parempaa!
  Mie mitin jos laittas tonne sekaan omaria tai muuta. Tänään taitaan karata karkkikaupoille :D

  VastaaPoista
 4. Voi,tuota kakkua on pakko tehä, tulkoo kiloja ja heilukoot sokerit, ei aina voi elää tervellisesti, eihän.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi25.3.15

  Hmm hyvää

  VastaaPoista