maanantai 29. lokakuuta 2012

Tuate-esittelyä.

Hianoisa blogeisa on hianoja tuate-esittelyjä. Niisä kerrotaan vinkkejä meikeistä ja luannonkosmetiikasta ja kahrensaran kenkistä. Koska tää on tämmänen kotoinen halpisblogi, niin mää puhun Pirkkatuatteista. Niisä on monta tuatetta minkä korvaavaa ei muista merkeistä löyry.

Luomu ruishiutale on semmosta mitä äSsä on syäny iltapuuronans jo kohta pari vuatta. Saman sarjan 4-viljan puuro on vastaavasti aamupuurona. Mut toi ruishiutale on niin hyvvää, ollaan pari kertaa ostettu toisen merkkisiä luamuja ruishiutaleita ko ollaan käyty "vääräsä" kaupasa, mut toi Pirkka on ainoo joka maistuu hyvältä.


Mun herkkua on pualukan makunen suklaavohvelipala. Niisä on parasta se, että äSsä ei niistä välitä. Voin hualetta sen nähren juara teetä ja herkutella suklaalla ilman että se on viäresä kinumasa.


Sillon ko mulla on semmonen kausi, että mausetut jogurtit maistuu, ni rukiinen pähkinäjogurtti on ihan ykkönen. Onhan Pirkalla hyviä maustamattomiaki jogurtteja, mut niitä nyt löytyy joka merkiltä. Mut toi pähkinä, nam, sitä ei löyry muilta.


Mun yks heikkous ruuanlaitosa on se, että mää oon laiska silppuumaan sipulia (vaikka sitä on mun miälestä mukava silputa). Sipulikuutiot on semmonen juttu mitä mulla aina on pakastimesa. Noita nyt löytyy muitaki ko Pirkkaa, mut jostain kumman syystä mulla on vaan Pirkkaa pakkasesa. Hävettää myäntää että käytän tommosta uusavuttomuustuatetta, mut on se vaan kätevää.


Leppäsavu-sulatejuusto on namia. Sitä pittää nykyään olla aina jääkaapisa. Toivottavasti kyllästyn pian.


Mää en kauheesti jua limpsaa, mut vissyä kyl sillon tällön. Ko hörppää appelsiininmakusta kivennäisvettä, ni ensimmäinen hörppäys maistuu ihan Jaffalta. Vasta sit ko on nialassu kaiken, ni tajuaa ettei se ollukka makkeeta.


Pastaa kermakastikkeessa on ainoo valmisruakajuttu mitä hamstraan kaappeihin (jos jottain papusoppatölkkejä ei lasketa). Jos on kauhee nälkä ja on yksin kotona (harvinaista kyl nykyään), ni tota on kiva tehrä. Jälkeenpäin on aina paha olo ja ruakahalu mennee loppupäiväks, mut väliäkö sillä.


Vanilja-rooibosteepussit on semmosta mitä mää tykkään illalla juara, sit ko mukulat on nukkumasa. Juan tiätysti paljo muutaki, mut toi on kyl aikas hyvvää.


Ja ettei tää nyt kuitenka sit mee ihan K-kaupan ylistykseks, ni kerrotaans nyt että Pirkkana sai joskus pakastimesta paprikasuikaleita, mut ei saa ennää. Onneks on Rainbow paprikasuikaleet. Niitäki ostan ussein pakastimmeen. Menevät sammaan sarjaan ko ne sipulikuutiot, ovat käteviä, mut ilmanki pärjäis. Just tännään heitin noita kanasoosin joukkoon ko näytti muuten niin aneemiselta. Ja jos tekkee pikapitsan, ni muuta ei tartte taikinan päälle pistää ko noita, tonnikallaa, niitä sipulikuutioita ja juustoo, ni se on jo ihan hyvä pitsa. Ja noppee.

6 kommenttia:

 1. Määkin tykkään ihan hirveesti tosta Pirkka-jogurtista. Mietein, että kehtaanko sanoa, mutta sää kerran sanoit ettei ole hyvä pidätellä. Joten mää sanon, että se on tosi hyvää suoliston puhdistajaa. Pistää kuonat kiertoon :D

  VastaaPoista
 2. Ai jaa? Niin no onhan siinä niitä pakteereita, hyvä vattalle. Vai ootko syäny pilaantuneena? Se vasta sais paskan liikkeelle. :-D

  VastaaPoista
 3. Täähää olkii hyvä esitelly soppii hyväst näi pienen eläkkeen omaavalle, :) Pirkka tuotteet on tosi hyvii, etnkii tuo leppäsavujuusto ja nuo suklaapalat

  VastaaPoista
 4. Nää arkipäivän tuote-esittelyt on niitä parhaita! Ku onhan se kiva lukea (ja kirjottaa kerranki ku arvonnassa voitin ;)) vaikka mistä ihanista tuotteista. MUTKU niihin ei ole näillä tuloilla varaa mitenkään päin, ellei säästä kolmea kuuta ja jätä kaksi jauhelihapakettia ostamati. Pitääki ens kerran ostaa tota ruispuuroa, Isimies kun tykkää ruispuurosta jos jotain puuroa sattuu syömään. Ja tuota leppäsavujuustia pittää kans napata mukaan. Mie teen makaryynilootan niin, että laitan munamaidon tilalle tuore/sulatejuustoa ja tietty vettä. Ja juustiraastetta ja valkospipulia.. tia miksei kätevästä räpsäytä jauhelihan kaveriks pannulle sipulisilpaa pirkkapaketista. Nam. Nyt tul nälkä!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi29.10.12

  Missä ihmeen K-kaupas mie käyn ku en oo tuommosia ihanuuksia pongannu. Nyt on pakko saa-a noit puolukka suklaa voffeleit. Ja tot savujuustoo. Ihana tuote postaus :)
  T:TipTap

  VastaaPoista
 6. Tuo rukiinen pähkinäjugurtti on kanssa mun lemppari. Meilläkin tosi paljon pirkkaa käytetään. Ja kaupassa kyllä melki aina kärryyn valikoituu se edullisin vaihtoehto eli myös merkit Xtra ja rainbow. Pakkohan sitä on jossain säästää, että on varaa törsätä kirppiksillä :D

  Musta nää kotikutoset blogit on niin parhaita. Täytyyhän meille persaukisillekin olla omat lifestyle blogit :D

  VastaaPoista