tiistai 27. marraskuuta 2012

Ei käyty kahvilasa.


Piti Kääkän kans käyrä kahvilasa tosa yks päivä. Ei käyty kahvilasa, käytiin kahrella lastentarvikekirppiksellä. ÄSsä taitaa saara joululahjaks myyräaluspairan ja myyräpyjaman. Ja Koo kekkaloi ens kesänä tutan hihattomasa pairasa.

Pari issoo vaippaaki taas hamstrasin. Koolla on tällä hetkellä käytösäns 46 vaippaa, vähempiki riittäis. Onneks pualet niistä jää varmaan kohta piäneks. Mut ne isot, toinen niistä mitä nyt löysin, paljastu kotona ihan ihme viritelmäks. Se näyttää ihan joltain rauskulta. Oikeestaan aika nerokas, se kuivuu aika äkkiä vaikka on paksu vaippa.


Koolle löyty pikkurahalla Tutan leijonapuku, hyvä tetsaamisseen.

Juu, se tetsaa.
Sit yks minkä jätin ostamati. Jos vaatteesa lukkee "vaarin veitikka", ni ainaki mulle tullee miäleen jottain sopimatonta. Ja viälä vauvan vaatteesa, karmeeta...


Ja sitte viälä taas pitkästä aikaa yks päivän asu -kuva. Huamasin aamulla että näytän ihan kakkapökäleeltä. Vois alkaa haalimaan kaappiin muutaki ko ruskeita vaatteita.

Oho, oon pökäle.

10 kommenttia:

 1. Hih, just tetsaamista meilläkin... Oot kyllä parhaan näkönen pökäle minkä mä oon hetkeen nähny. Ja oon nähny aika monta pökälettä...

  VastaaPoista
 2. Tänks! Mut et varmaan oo nähny näin isoo...? :-D

  VastaaPoista
 3. Nuo myyrä tuotteet on kyl ihania. :)

  VastaaPoista
 4. Mää olen käynyt täällä jo kolmasti yrittämässä kommentoimista, mutta mua alkaa vaan kokoajan naurattaa ihan kauheesti :)

  VastaaPoista
 5. Hä? No ei kai tää nyt ihan niiin kökkö postaus ollu?

  VastaaPoista
 6. Aattelin meinaan, että tulipa huano postaus, mutta että ihan naurettavan huano... :-)

  VastaaPoista
 7. muaki naurattaa, sun pökälyytes ja sit toi vaarin veitikka, vaikka sille ei varmaa sais nauraa... :D

  VastaaPoista
 8. Ei missään tapauksessa; mää nauran sitä vaarin veitikkaa, vaikka mulla on sellainen olo, että onko sille nyt ihan sopivaa nauraa. Mää rakastan kaikkia sun postauksia, mutta tämän postauksen mää äänestäisin Top 3 Maijan parhaat listalle :D

  VastaaPoista
 9. Tuo vaarin veitikka paita :)))))
  kuka ikinä tuon tekstin keksi, ni ei kyl ajatellu asiaa loppuun asti:))))))

  VastaaPoista
 10. Ja kaikenlisäks joku on sen paidan joskus ostanut, kirppiksellä kun käytettynä myytiin. Ei oo ostajakaan loppuun asti aatellu. :-)

  VastaaPoista