lauantai 24. marraskuuta 2012

Ison blogin elkeitä!

Hahaa! Mää sainki roskapostia joltain ropotilta. Niinku siis kommentteihin. Mainosti jottain tissien suurennus -juttua. Kuis sattuki, just kattelin tosa aamulla, että näyttää niinko mulla olis kahret tissit päällekkäin jos sivulta kattoo.


Eiks näytäkki? Eli mitäs mää mittään suurennoksia tarvii ko on jo tuplasti. Mut siis juu, roskapostia! Nyt tuntuu ihan siltä niinko mulla olis joku semmonen menestysblogi ko osasivat mullekki lähettää.

Tosta imartelevasta kuvasta tuli taas miäleen se, mitä tualta muista blogeista on tullu viimeaikoina lueskeltua. Siis enhän mää mittään semmosia hianostelijoitten blogeja lue, mut kuulemma on ihan villitys esitellä ommaa naamaans blogisa oikeen ilman meikkiä. Herttinen ko uskaltavatki! Mullahan on tuala siivotonta piristystä -sivulla totuuren mukanen kuva ittestä, mut siinä taitaa kyl olla eiliset ripsarit poskilla, ni ei se kyl oo meikitön.

4 kommenttia:

 1. Mää olen sitä robottitunnistus juttua ihmetellykkin, mutta tähän se sitten onkin. Mää vielä painin niin pienessä sarjassa, että ei ole tullut mainoksia. Tai sitten ne tietää, että mun tissit painii G-tyttöjen luokassa :)

  VastaaPoista
 2. Mulle ois varmaan radikaalimpaa laittaa kuva jossa on meikkiä, koska oon tälläisestä myöhäisheränneestä aknesta ja jättisilmäpusseista huolimatta ihan hemmetin laiska laittamaan naamaani sen näköiseksi, että vastaan kävelevät ei järkyttyisi.

  Hyvää tissimenoa. Oli niitä yhdet, kahdet tai vaikka kuudet.

  VastaaPoista
 3. Luonnonkauniina, siis ilman meikkiä oon pärjänt kohta 60 vuotta. Pitäsköhää meikata sit syntäripäivänä ja laittaa kuva blogiin?:)))

  VastaaPoista
 4. Joo, me tavalliset tallaajat voitais repästä laittamalla kuvia meikatuista naamoistamme! Mun tarttis varmaan kyl pyytää joku meikkaamaan, että olis nätisti muutaki ko ripsiväriä. Tiptap-täti vois osata meikata.

  VastaaPoista