perjantai 23. toukokuuta 2014

Marjamuroja.


Buzzador* lähetti mulle muroja. En yleensä oo muroihmisiä, mut nyt oli orotukset korkeella. Nestlen Shredded Wheat -murot (olisko muuten joku helpompi nimi ollu paikallaan?) on tehty täysjyvästä (67%) ja marjatäytteestä (32%).


Paljaaltiins napsasin paketista pari murotyynyä, se oli kyl virhe. Karmeen makkeeta, 32 prosentista marjatäytettä marjaa on kymmenesosa, loput tiätty sokereita. Mairon kans syätynä kyl ihan hyvvää, ei haittaa ees möttääntyminen jos hittaasti syä. Onneks sokeria on vaan täytteesä, ni ei hyppää makeus ihan silmille. Kehuivat noitten murojen sopivan jogurtin ja rahkan kans syätäväks, mut mää en oo viittiny ees kokkeilla, ei vaikuta hyvältä irealta.


Selkeestihän nää murot on suunniteltu aikuisille. Syätin niitä kumminki Koolle, äSsä ei suastunu ees maistamaan. Koo söi, mut ei nyt ihan hirveesti innostunu. Paremmin tekevät kauppaans kuiviltaan pussista reissunpäällä, makeus ei tiätty mukulaa haittaa.


Koska sain kaks pakettia, annoin toisen oikeempaan osotteeseen, eli urheilijalle. Meikäläinen ei liiku tarpeeks, että viittisin tollasia "karkkeja" joka päivä syärä. Mut kuten sanottu, ei se pahhaa mairon kans oo.

Murot meni timmi-Tankille.

*Buzzador on semmonen firma mikä mainostaa tuatteita ihmisten avulla. Siältä saa ilmaseks tuatteita joita pittää testata ja ussein jakkaa kavereilleki. Sit pittää kertoo mitä miältä on siittä tuatteesta ja mitä kaverit tykkäs. Saa haukkua tai kehua.


10 kommenttia:

 1. Mulla on akanu viimeaikoina tökkiä noi makujugurtit. Niissä on ihan liikaa sokeria. Sen mitä oon jugurttia sit syöny niin on ollu pakasteesta vadelmia sekotettuna kreikkalaiseen jugurttiin, jossa on sokeria vaan 5 %. Nam. En mäkään vielä ihan ilman selviä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää pärjään ihan hyvin ilman sokeria jogurtissa. Ussein syän aamulla kulhollisen maustamatonta johon ripottelen lusikallisen karpalojauhetta, nam. Vuasikaudet oon "lantrannu" maustetut jogurtit laittamalla puolet maustamatonta. :-)

   Poista
 2. Mesis23.5.14

  Mulle kyllä kelpais makeat murot. Oon sellainen herkkusuu =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän noi mullekin kelpaa, maidon kans tosiaan ihan hyviä. Mut jos haluan herkutella sokerilla, niin luultavasti syön sen toisessa muodossa ko murot. :-)

   Poista
 3. Tankki24.5.14

  No kaikkee muuta ko timmi, mää sanon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mää timminpääkään tunne! :-D

   Poista
 4. Jäis syömättä mulla, kolme viikkoa viljattomalla nyt ja on jo himo pääosin hävinnyt. Nimittäin leivän ja semmosten himo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onnee sulle! Viljaton on terveellistä ja auttaa uskomattoman monneen vaivaan. :-)

   Poista
 5. Kyllä sää olet karpannut itsesi niin xs-kokoon, että voit huoletta liittää itsesi eteenkin timmi-Maija etuliitteen :)

  VastaaPoista
 6. Laihtunu oon, mut nyt nahka roikkuu. :-D

  VastaaPoista