torstai 22. toukokuuta 2014

Puutarhalla.Käytiin taas Tankki-serkun kans jokavuatisella ostosreissulla Nihtilän puutarhalla. Siälä käyminen on hyvvää harjotusta ittehillinnälle. Aina tekis miäli ostaa joka ikistä lajia ja täyttää meijän piha jättiamppeleilla, ihana paikka! Kuvat puhukoot pualestans:Sen verran sain sit itteeni hillittyä, että ostokset mahtu takaluukkuun. Ostin muunmuasa taas salviaa jonka viime vuanna totesin tosi hyväks mun pyykkipataani. Pihalla alkaa jo näyttää kivalta, huamenna jatkan istuttelua.


18 kommenttia:

 1. Puutarhat on tähän aikaan vuodesta vaarallisia paikkoja, niissä miustakin tulee himosoppaaja ja ihan helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tankki onnistu hianosti ostamaan pelkkiä yrttejä. Tai no, ei sillä oo pihhaakaan... :-)

   Poista
 2. Tarvis kanssa poiketa mut en taida uskaltaa mennä yksin, täytyy joku ulkoistettu järjen ääni ottaa mukaan... Onneksi mulla on pieni auto pienellä takaluukulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suasittelen tota Nihtilän puutarhaa, jos ei oo liian pitkä matka ajella. Piäni auto auttaa kyl hyvin. :-)

   Poista
 3. Mitä kaikkea ihanaa..mun täytyy poiketa kans lauantaina.
  Takastulles on auto täynnä kun äitini tulee mukaan..huh

  VastaaPoista
 4. Anonyymi23.5.14

  :D nimenomaan hyvää harjoitusta itsehillinnälle !! Meilläkin on paikallisella kukkaparatiisilla käynti lähipäivinä ohjelmassa äidin kanssa. Tällaisille retkille ei yhtään miestä oteta mukaan, saadaan ihan rauhassa ihastella ja kartoittaa tarjonta moneen kertaan :)
  Farkku on joka tapauksessa täynnä kotimatkalla, penkit käännetty nurin ja äidillä joku amppeli yleensä sylissäkin. Saalis jakaantuu kahteen pihaan joten se näyttää ylimitoitetulta vain roudausvaiheessa;) Aaah. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, totta, ei miähiä mukkaan! Jo mun miäs tulis, ostaisin varmaan viidesosan kaikesta, ja sitte harmittais koko kesän. :-)

   Poista
 5. Ohhoijaa mitä susannoita. Vaikeeta olis tuollasssa käynti kun on vähä rahhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyl niin ihania noi susannat! Mää säästän sit muusta, mut kyl tualla aina kukkaro kärsii...

   Poista
 6. Mesis23.5.14

  Oi että, ihania kukkia. Hyvä systeemi lähteä ostoksille on tämä, millä tavalla minä toteutin tänään kauppareissun. Jätin (vahingossa tosin) pankkikortin kotiin =D. Olisihan mies maksanut, mutta ei ollut mitään tosi tähdellistä ostettavaa. Sen verran otin rahaa mieheltä, että sain yhden kukan, -neilikan, ostettua parvekkeelle. Eikä sitäkään pitänyt ostaa, mutta kun oli niin nätti. Jos huomenna muistais sen pankkikortinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitemmän päälle kyl aika hankalaa unohdella pankkikorttia, mut kyllähän siinä tosiaan rahhaa säästyy. :-D

   Poista
 7. Onhan se sentään rahaa omaan maahan ja tuetaan kotimaista ja paikallista tuotantoa. Sillä voi aina lohduttautua vaikka koiperhosia lompakosta pölähtääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Paikallisia yrittäjiä on kiva tukkee!

   Poista
 8. Harmi kun kaikki puutarhat ja paremmat kukkamyymälät on automatkan päässä, bussin varrella ei juuri mitään ole (?). Toisaalta, säästyypähän rahat, vaikka ruma parveke onkin ankea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän ohi ei mee minkäänlaista bussia, pakko olla kaks autoo. Karmee rahareikä. Parveketta voi onneks somistaa muullakin ko kukilla. :-)

   Poista
 9. Siitä tietää, että kesä on justiinsa ovella, kun kukkakauppaan menee enemmän rahaa kuin ruokakauppaan. Se on ainoa kauppa missä ei alennuskyltit houkuttele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikeen miättiä, mut lihakauppa vois olla kans sellanen, missä alennuskyltit voi arveluttaa. Tarjouskyltti on eri asia. :-D

   Poista