lauantai 27. joulukuuta 2014

Lahjoja.


Kudoin mukuloille eläinkaulahuivit joululahjaks. Piti tehrä taas kolme, serkulle meinaan kans. Viime vuanna tein kolme kettua. Tänä vuanna Koo sai kettu-kaulahuivin, äSsä sai Putte-kaulahuivin ja Oo sai Ahmu-kaulahuivin (Ahmu on Mamman ja Pappan kissa). Leuanalus on "Ahmulla" tummanruskee, muilla valkonen, mainitten ko kuvista ei oikeen näy. Idean kopsasin Mehtäpirtistä.


Oo sai huaneens seinälle taulun, jonka tein kirppikseltä ostamastani 70-luvun kankaasta. Koko on noin 60x70 cm. Miäs nikkaroi kehyksen johon kankaan pingotin.


Kääkälle ompelin aattoyänä pellavapairan kansallispuvun pairan kaavalla. Pittää aina jättää jottain viime tinkaan, eihän muuten tunnu joululta.


Teitteks te lahjoja itte? Jäiks viime tinkaan?

16 kommenttia:

 1. Oot sie kyllä kätevä käsistäs, nuo kaulaliinat on söpöjä ja paita hieno.
  Sukkia ja pipoja tuli tehtyä, aattoaamuna paketoin viimiset :)
  kiitos hauskasta kommentistasi, hirnuin oikein kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! Jos määki ens vuanna tekisin jottain käytännöllisempää, niin ku sukkia. :-)

   Poista
 2. Hienoja on tekemäsi :) Tulihan sitä kerrankin itse tehtyä lahjoja: neulottua tossuja, ommeltua patalappuja, virkattua kori, ja tehtyä sytykeruusuja ja ja pari koristesydäntäkin meni...ei jääny viime tinkaan...hyvin ehtis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sää oot ollu ahkera! Ja fiksu jos teit ajoisa. :-)

   Poista
 3. Juu, just tänään sain villasukat valmiiksi. Meni ihan totaalisesti myöhäksi lahja :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli en mää niin kauheen myähäsä ollukka! :-D

   Poista
 4. Hienoja lahjoja olet tehnyt. Nuo eläinkaulahuivit on tosi söpöjä.
  Itse olen niin tylsä, että en tee enkä osta mitään lahjoja. Annan rahana, joka on kyllä ihan tyhmää, mutta hyvin on kelvannut. Varmaan paremmin kuin jos ostaisin lahjan.
  Miehen kanssa emme osta toisillemme mitään. Vietämme joulun hyvin syöden ja rauhoittuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää luulen, että kaikkein ekolokisinta onki antaa just rahhaa. Lahjottava saa sillä just sitä mitä tarttee/haluaa.
   Toivottavasti teillä on ollu just niin mukava joulu ko miltä kuullostaa. :-)

   Poista
  2. Voi kyllä on ollut. Tykkän just tällaisesta että ei mennä minnekään, eikä meillä käy ketään. (Soitellaan vaan kännyllä hyvät joulut, korttitoivotusten lisäksi). Oikein oli ihana, rauhallinen joulu :)

   Poista
  3. Rentoo ja rauhallista on meilläki ollu. Ollaan molemmat onnenpekkoja. :-)

   Poista
 5. Ihanat kaulahuivit! Putte ja Ahmu :-) Ihanat kun on lemmikit kaulahuiveissa.
  Joo, täällä vielä tehdään jotakin joululahjoja :-D No kun siskoni perhe on matkoilla, niin vaihdetaan lahjat vasta loppiaisena Espanjan-tyyliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää oot saanu kätevästi lisäaikaa. :-)

   Poista
 6. Ihania kaulahuiveja! Ens vuonna sit siilitumput (vink vink) kaikille :) Mä ompelin pipityynyjä ja aikasemmin vuoden aikana tein haarukkapitsillä pari hartiahuivia. Yhdet sukatkin meni perinteisesti äitille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän on pipityyny hävinny... pakastin on kai syäny sen. Mää tein viime vuanna äitille sukat, olisin voinukki kans tehrä siittä perinteen. :-)

   Poista
 7. äRrä28.12.14

  Aattoyönä ehtii vielä hyvin ommella :D Olet tehnyt persoonallisia ja söpöjä lahjoja :)Tällä kertaa en itsetehtyjä lahjoja antanut paitsi jotain pientä kirjeessä lähetettyä vain. Muuten kyllä tekeleitäni tiedän kääriytyvän runsaasti paketteihin.. Oman perheen lahjat on melkeinpä aina pyjama-kalsari-tossu-linjalla. Siis ne lahjat, jotka minä hankin. Olenkin kuulema tosi tylsä lahjanantaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun miäski saa joka vuasi kaikilta pelkkiä sukkia ja kalsareita, sille ko ei ossaa ostaa mittään muutaka. Tänä vuanna tosin annoin sille puukon, se kun sitä itte pyysi. Tylsää sekin kun tiätää mitä saa. Vaikka ei kalsarit kyl mun miälestä oo tylsä lahja. :-)

   Poista