torstai 11. joulukuuta 2014

Vanha Kauppakulma.


Ette ikinä arvaa mitä löysin Loimaalta tossa alkuviikosta! Retrokaupan! Oon sinne kattellu ikkunan läpi kaihoten jo usseemman kerran, mut nyt pääsin ovesta sisälle ja suu loksahti välittömästi auki. 


Se kauppa on avoinna yleensä toripäivisin, eli tiistaisin ja perjantaisin, tälläi joulun alla saattaa olla lauantaisin ja ehkä jopa sunnuntaisinki. Löytyy kaupungintaloo vastapäätä, eli Kauppalankatu kahresta. Viärestä löytyy kivasti kaks kirppistä.


Taas harmittaa, ko ei ollu kamera matkasa. Saatte tyytyä suttusiin kännykkäkuviin. Siälä oli niin kauheesti ihanaa tavaraa nätisti esille aseteltuna...


Tommosisa paikoisa mää tarttisin jonkun voihyvänenaika-laskurin, olis kiva tiätää kuinka monta kertaa mää sillai henkäsin. Tais tulla sen verran ussein, että tarttu jo kauppiaaseenki.


Ostin kaks hametta ja kaks emaliastiaa, esittelen ne sit ko muistan ne kuvata. Olisin kyl oikeesti voinu ostaa koko kaupan tyhjäks, mut... niin, tiiättehän te, rahat ja tilat...


22 kommenttia:

 1. No hyvänen aika! Tarttee munki sitte sinne poiketa! Yritän itte asiasa huamena töitten jälkeen keritä viälä Loimaalle. Mää oon käyny vaan Talkootorilla ja Säästöporsaasa ja Ekotorilla ja Helmesä ja Ysikirppikselläki kerran... Hiano akkuna niillä on, semmääki oon huamannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talkootorille olis taas kiva päästä, mää jotenki tykkään siittä. Mulla ei ollu nyt viimeks aikaa, piti hakkee yks ihminen junalta. Mut juu, toi "hyvänen aika" -paikka on kyl ihan mahtava! :-D

   Poista
 2. Ihana toi sydänkannu! Semmonen meillä oli lapsena kotona. Äidillä oli kaikkea ihanaa 70-lukua. Kun katselen sun ottamia kuvia palaa lapsuus mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on nyt totisesti hinnoissans, noi kannut. Toivottavasti on tallessa. Kiva ko mun kuvista muistuu lapsuus. :-)

   Poista
 3. Hauskaa, pääsit paratiisiisi! Olisi tosissaan kivaa, jos blogiin saisi sun voihyvänenaika-parahdukset äänitehosteet mukaan. Mahtavan värikylläinen mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy ens kerralla nauhottaa se parhahdus ko käyn tuala. Sovitin tota mekkoo, harmi kyl se tais vähä kiristää mahamakkarasta.

   Poista
 4. No et kehunut turhaan! :o Mäkin haluun visiitille tuollaiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siälä varmaan pyssyy, käyt sit seuraavalla Loimaan reissulla.

   Poista
 5. Ihanaa mikä kauppa!
  Mukavaa perjantaita ja viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mitä ihanin! Samoin sulle, hyvvää uutta viikkoo!

   Poista
 6. Heti tuli mieleen sama kuin Sailalla, että pääsit paratiisiin. Voi että nuo eka kuvan astiat. Somia. Olisivatpa omia. Melkein runoa pukkaa =D. Varmaan aivan ihana paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammaa määki aattelin! Niin somia, oisivatpa omia. :-D

   Poista
 7. No mutta jukra! Tonnehan tarttee päästä! Ysikirppiskin on mulla vielä kokonaan kattomati ku ei oo kerinny. Ohi vaan ajellu ja haikaillu että juu-u, ajan kanssa sitten. No, onneks joululoma lähestyy. TJ 6.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, miten piäni maailma on. Kaikki käy Loimaalla. Vai onks sittenki Loimaa iso? :-D
   Mut tosiaan, suasittelen käymään.

   Poista
 8. Maija sie oot löytäny paratiisiin maan päältä, ihania ihania tavaroita.
  paitsi nuo kengät, että niissä tuli jalat kippeeks mut hieno piti olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks mulla ei rahat riittäny kenkiin! :-D

   Poista
 9. Voi hyvänen aika, kylä vaan oli hiano puati! Ja arvaas ketä siälä oli ko mää menin?? No armotettu kuunnelmanikkari Pirkko Jaakola ja hänen poikansa Antti! Mää sit tutkein romppeita ja salakuuntelin niitten jutustelua kauppiaan kans... ;-). Ja huamasin, että mullahan on samanlaisia vaatekappaleita omisa kaapeisani. Mää niin ilahruin parista Eeva-Maija-teltasta, mein äiteen kans joskus poikettiin siälä ompelimosa Hirvikoskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, määki olisin halunnu salakuunnella Pirkko Jaakolaa, ja miks ei sen poikaaki. Mää tykkään Pirkkon runoista, oon lukenu sen yhren kirjanki monneen kertaan.
   Eeva-Maijan vaatteet on ihania! Määki ostin yhren "teltan", esittelen sen täsä joku päivä. Mää oon käyny siälä entisesä ompelimosa ostamasa siltä mummolta ihania retrokankaspaloja...

   Poista
 10. Oho! Aikas mahtava aarreaitta! Mun tarttee kans tulla poikkeen joku kerta =)

  VastaaPoista
 11. Voi jestas. Ihana kauppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin määki sanoin ko menin sinne. :-D

   Poista