perjantai 19. joulukuuta 2014

Retrovaihtareista.


Retropikkujouluista on melkein jo viikko, joten esittelen nyt lopultaki siältä kotiutunneet retrot. Vaihreltiin siis Outin ja Annen kans tarpeettomia retrojamme.

Yläkuvasa tanskalainen oranssi melamiinikulho, tummansinen emalinen numeromuki ja pari piäntä posliinimukia. Alla kankaita.


Nää on verhoja, punasta yks ja kirjavampaa neljä.
Mitäs Kääkkä sannoo, kelpaisko?

Sinikuviollinen yksinäinen verho pääsi veteks äSsän akvaarioon.

Sit sekalaisia vaatteita: Paita mukavaa kankasta, essumekko jota voi käyttää kesällä hammeena (sit ko oon ommellu helmaa sivuista vähä kii, ettei horo vilku) ja herttanen yäpaita. 


Anne lykkäs mulle veluurihaalarinki, vaikka se vähä piäni onki. Ehkä resoreita pirentämmään hihoja ja puntteja, ni mulla olis sit aika kiva makkarankuari iltapuvuks?


12 kommenttia:

 1. AAAaaaahahahaa toi haalari on niiin loistava! xD Ja vähänkö on hieno akvaario, suorastaan tyrskyävä. Noi ei toivottavasti oo mitään hiljaisen veden kaloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin aika monta kuvvaa tosta haalarista, mut en saanu sitä tunnelmaa joka oli pikkujouluisa mun sovittaesani tota ekan kerran. Sillon taisi vähä levitä ripsiväritki. :-D

   Poista
 2. Iltapuku :-D Oiva poseeraus! Ihana tuo akvaario verhoineen, siis vautsivau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tota taira kehrata päivällä käyttää. :-D

   Poista
 3. Ihanat poseerauskuvat! Aamukahvit vain pursus syliin, mut oli noi sen arvoisia :D Hieno toi akvaarion kangas. Onko mitään tietoa valmistajasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kankaasa ei lukenu reunoisaka mittään, en muista ennen nähneeni. Olis kyl tosiaan kiva tiätää valmistaja. :-)

   Poista
 4. Minäkin kehun tuota hienoa akvaariota. Verho on kuin tehty tuohon tarkoitukseen. Mukavat kuohupäät :). Me tehtiin lapsena akvaario johonkin pahvilaatikkoon, josta yksi seinä poistettiin.
  Hienoja vaatteita ja somat mukit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No semmonen pahvilaatikkoakvaario vois olla käytännöllisempi. Noi kalat roikkuu niin alhaalla, että mun tarttee kulkee aina tuala ihan kumarasa, silti tarttuu kaloja tukkaan.

   Poista
 5. Tollasia essumekkoja mie pein sillo ko aikamiespoikaa odotin, oli muuten kätevä vaate.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans yks jota käytin mukuloita orottaesa. Mut nyt en kyl meinaa ennää tota siihen tarkotukseen käyttää. :-)

   Poista
 6. Tankki20.12.14

  Kuule, usko tai älä, ni toi numeromuki ei oo ollenka ruma! Mää oon koulun konneella tätä kirjottamasa, mobiilivehkeet ei anna mun kotona kirjottaa kommentteja ennää ollenka. :( Kone tarttis olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeiden aika ei oo ohi! Kelpaa sullekki joku mun tavaroistani. :-D
   Paas korjaten ne mobiilivehkees...

   Poista