tiistai 9. joulukuuta 2014

Ysikirppis.


Kävin tännään Loimaalla uurella kirppiksellä, tainnu olla parisen kuukautta auki. Ysikirppis vaikutti oikeen kivalta, löyty siittä Jyskin viärestä Lamminkarulta. Maanantaisin se on suljettu, mut korvaavasti se on auki sunnuntaisinki. Pöytävuakrat näytti olevan siinä 15 euron tianoilla, joka onki halpaa tälläi Tampereen hintoihin tottuneelle.


Siivo ja valosa kirppis, sanoisin. Pahemmin retroo en löytäny, mut uurehkon ja siistin tavaran tykkääjille hyvä shoppailupaikka. Varsinki lastentarvikkeita oli hyvin tarjolla. Ostoksiani en nyt esittele, ne ko mennee joululahjoiks. Mukulat ei ollu mukana, mut ens kerralla saavat tulla ko oli niin komia leikkihuanekki tarjolla.


8 kommenttia:

 1. Avara kirppis, tuolla mahtuu hyvin kiertelemään. Monet kirppikset on niin ahtaita ja tunkkasia että niissä tulee pakokauhu ja tarve päästä pihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siälä oli kyl tosiaan kivasti tilaa. Siks kai se oliki niin siisti ja valoisa. Kauheita semmoset kirppikset ko on ahdettu liian ahtaaseen.

   Poista
 2. Siistiltä ja mukavalta näyttää ja hauskan näköinen leikkihuonekin on. Äiti saa rauhassa penkoa, kun lapset leikkivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän veikkaan, että kun otan ens kerralla mukulat mukaan, niin en saa niitä pois sieltä shoppailun päätteeks jos ne pääsee telkkarin makuun. :-D

   Poista
 3. On kyllä halpa viikkovuokra, ne on usein tuosta hinnasta melkein tuplat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tampereella ainakin on tuplat, kyl siinä saa sit jo hinnoitella tavarans vähän enemmänkin kuin kirppishintaisiks.

   Poista
 4. Ooksää käyny Kakkostien Kirppiksellä Huittisisa? On meinaan levveet käytävät! Suasittelen. Ja sitku tuut, niin ilmota mulle, nii mennään kahveelle. Oon nimittäin töisä melko lähellä kirppistä ;-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisinkohan mää käyny kahrella kirppiksellä Huittisisa... Toinen oli jossain kellarisa ja toinen torin kulmilla. Aika harvoin tullee siälä päin käytyä, nyt ko siälä ei asu ennää yhtään kaveriakaan. Mut pirän kyl miälesä. :-)

   Poista