lauantai 11. heinäkuuta 2015

Rompetoriostokset.

Pronssisormus Hannu Ikosen 70-luvulla suunnittelmasta jäkäläkorusarjasta. Mukuloille (tosi)piänet kivisormukset.

Voiks olla kauniimpaa emalimukia?

Kankainen pituusmitta. Johan oli hankala naulata seinälle, mut pitäis olla nyt oikeella korkeudella.

Suamalainen tekokuituhame. Piti vaan sovittaa sitä, mut en pystyny riisumaan sitä ko vasta nukkumaan mennesä. Mun uusi lempivaate.

ÄSsällä on kylpytakki jäämäsä piäneks, joten toi nallefrotee tuli ko tilauksesta. Ompelin uuren vetskarin hajonneen tilalle.

Valinten tattilamppu. Kauhiasa töhkäsä se oli, johtoki ihan musta liasta ja kuvussa maaliroiskeita. Mut hyvin lähti puhtaaks ja roiskeetki sain yllätyksekseni pois.

***
Jaahas, sitte pitäis vaan malttaa vuasi orottaa seuraavia restaurantapäiviä. Pitänee lääkitä odotusta käymällä jokusella kirpputorilla. Mahtaisko auttaa?

22 kommenttia:

 1. Mä kyselin hintaa tuolle samalle tai ainakin samanlaiselle emalikupille, mutta en sitten raaskinut ostaa pyydetyllä :D Ihana se kuitenkin on. Tattiakin osoittelin miehelle, mutta se ei ilmeisesti ymmärtänyt kuinka hienoja nuo on :D Hienoja löytöjä oot tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En määkään raskinnut ostaa pyydetyllä. Mukin tinkasin 6 euroon ja sittenkin harkitsin vielä ennen kuin päätin sen ostaa. Lampusta lähti muistaakseni vitonen hinnasta, jos oikein muistan. Saa nähdä mitä mun mies tatista sanoo, se ei oo vielä sitä ees nähnyt. :-D

   Poista
 2. Hei cool! Ihan mahtislöytöjä taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika tyytyväinen oon ittekki. Mittään ihan älytöntä ei tullu tällä kertaa ostettua.

   Poista
 3. Ei näköjään sunkaan tarvinnut tulla kotiin tyhjin käsin. Kivat löydöt! Tiedätkö järjestetäänkö tänä vuonna syysrestaurantapäiviä? Muistaakseni ollut aina elokuun lopulla, mutta nyt en löytänyt tietoa niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Vaapukka taisi sanoa, ettei tänä vuonna ole ollenkaan syysrestaurantaa. Tiiä sit miks eivät syksyllä meinaa järjestää...

   Poista
 4. Harmi juttu. No vuoden päästä uudestaan sit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vuoden päästä. Kai se aika äkkiä kuluu, just oli viime vuotinen restauranta ja nyt taas jo tää tän vuatinen. :-D

   Poista
 5. Kivoja löytöjä tosiaan teit! Etenkin tuo Valinten tattilamppu on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon aatellut, että kyllä tää huusholli pärjää ilman tattilamppua ja kukkapeiliä, mut nyt kun halvalla sain tattilampun, niin pitihän se ostaa. Mahdanko vielä joskus törmätä halpaan kukkapeiliinkin?

   Poista
 6. Mukavia kotkotuksia sulla,löysin tänne blogipolun kautta ja liityin lukijoihin etten hukkaa. Kirppistely on mukavaa ja Retroilu ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun löysit tänne, tervetuloo! Retroilu ja kirppistely on tosiaan kivvaa, totta tosiaan juu. :-D

   Poista
 7. Onpa nätti kylpytakki ja kiva pituusmitta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pituusmitta laittoi vähän lastenhuaneen sisustusta uusiks, mut kyl sille paikka löyty. Mukuloitten huaneesa on suurin osa seinistä kaltevia, vinttikoppi kun on. Sain sen sit lopulta yhdelle suoralle seinälle ko vähä järkkäilin. :-)

   Poista
 8. Mesis12.7.15

  Voe mahoton kun on kaunis tuo pronssisormus. Toki muutkin.
  Sininen hame on myös tosi nätti ja sopii Sinulle kuin nakutettu. Keltaisesta emalimukista myös tykkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon noita sormuksia haikaillen kattellu, löyty sentään lopultaki edullisesti. :-)

   Poista
 9. Hienoja löytöjä, sormus erityisesti. Itekin piti lähteä restaurantaan, mutta tulikin synttärireissu muualle ja kolusin siinä samalla sitten muutaman kirppiksen Hämeenlinnassa, niin ei jäänyt restaurannattomuus harmittamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun piti sulta jossain vaiheesa kysästäkin, että ootko tulossa. Mut se sit jäi siinä tohinassa. Hyvä että pääsit sentään toisille apajille. :-)

   Poista
 10. Voi ei. Perinne meni tänä kesänä katki. Perjantaina ja lauantaina liikuttiin kyllä aika liki, muttei millään päästy restaurantaan. Ehkä sit kuitenkin ens vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jos pääset sitte vaikka Loimaalle rompetorille? Ei se paljoo piänempi oo, melkein ko olis Kangasalla. :-D
   Se tais olla 1.8.

   Poista
 11. Iinuska13.7.15

  Tattilamppu on komia, heti ottaisin kotio jos vaan jostain löytys! Ja emalimukit on aina himon kohde ;) Ja teitin koko perheen naisväki on saanu niin hianot sormukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan, että ne mukuloitten sormukset ei mahtunu ko pikkusormiin. Mut niin tyytyväisiä kuitenki niihin olivat! Mää kuljetan käsilaukusa pahvimalleja mukuloitten jalkapohjista, jos vaikka sattuis löytymään kenkiä, nytkö mun tarttis alkaa kuljettaa mukanani sormimallejakin. Ossaisin sitte ens kerralla ostaa oikeeta kokkoo. :-)

   Poista