tiistai 26. kesäkuuta 2012

Hellurei.


Kauppareissulla ko seisoskelin siinä lihatiskillä siivua jonottamasa, aattelin ostaa kallaaki. Ko sitä on puhuttu, että kotimaista piäntä kallaa tarttis suasia, ni päätin että suasitaas sitä sit tännään ruakapöyräsä. Kysyin myyjältä, että mitä suamalaista löytyy, se vastas että ei mittään. Siinä oli kauhia määrä erilaisia kaloja, semmosiaki mistä en oo ikinä kuullu (Esim pangasius, löytyy WWF:n kiällettyjen kalojen listalta, tarkistin. Meni vähä maku Citymarketista.). Lopulta löyty hiilisiikaa joka oli suamalaista. Sitä ostin ja hyvvää oli. ÄSsä ei kyl kauheesti välittäny, hiiltyny nahka oli vähä kitkerää. Juhannuksena onkittiin, olis pitäny savustaa se 40 cm turpa, jonka miäs siältä joesta vetäsi. Tyhmänä päästettiin se menemään.


Juhannuksesta viälä sen verran, että lährettiin Loimaalle ko meillä on niitä hyttysiä niin paljo. Tartteehan juhannuksena saara olla ulkona. No, juhannusaattona poimein ojanpenkalla kukkakimppua, huamasin sit kohta seisovani kusiaispesäsä. Nyt on kummatki kontit purtu semmosille paukamille, että jää hyttyset komiasti toiseks. Mut oli kyl ihana juhannus, rento ja rauhallinen.


Tännään kävi sillai, että Koo nappas mua pairan pääntiästä kii, venytti, ja puklas pairan sisälle. Hassua,ettei semmonen haitaa pahemmin vaikka toisen vattansisältöö valluu alas tissien välistä. Koo on kauheen helppo vauva. Melkein aina se vaan naureskelee ja on tyytyväinen. Kun se on väsyny, se alkaa tuijottelemaan ja sitten kun sen laittaa sänkyyn, se hiarasee naamaans peitonkulmaan ja pistää silmät kii. Sitä ei pahemmin tartte nukutella. Nälkääns se saattaa joskus vähän inahtaa jos ei kerkee heti tissiä antamaan. Sitten jos ei oo sattunut sitä sen väsymystuijottelua huomaamaan, saattaa kuulla oikeen kunnon porunkin. Se on kivvaa seurata millai sen luanne tullee koko ajan selvemmin esille.


Tää ei ehkä oo mikkään erikoinen ompelus, pikapikkaa vaan tein tolle nukelle haalarin. Mut pakko pistää kuva ko toi nukke on vaan niiiin ihana.


Ton nuken alla on äSsän uusi patja, ostin Kodin Ykkösen alennusmyynnistä. Oon yrittäny ettiä kirppikseltä hyvvää lastensänkyn patjaa, mut ei oo löytyny. Ehkä patjat kuitenki onki niitä harvoja asioita jotka kannattaa ostaa käyttämättöminä, joten hyvä vaan ettei oo löytyny.

3 kommenttia:

 1. Hei täähän tais olla mun 100. postaus! Juhlanpaikka!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sie kerrot sit eloisasti tapahtumistasi, ihan nauratti tuo vauvasi puklaaminen paitasi sisään.
  Kusiaiset puree kyllä ikävästi, kokemusta on.

  Oikein iloisia hetkiä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se nauratti muakin sillon.

  Ilosia hetkiä sullekkin, kivvaa kun käyt lukemassa. :-)

  VastaaPoista