lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kirppispäivä.


Koo nukku päikkäreitä pihalla ja Miäs ja äSsä puuhaili lähistöllä. Mää menin sit kirppikselle, tai siis kolmelle kirppikselle. ÄSsä sai kuuret uuret housut mihin sutata voikukkaa ja mää sain komian teekupin, Arabian Ali -kupin. Koolla on monta froteista paitaa, löysin yhren vähä isomman orottelemaan kuukaureks, pariks.

 

ÄSsälle pussilakana. Tyynyliinaki olis samasta kankaasta, mut se on niin piäni, ettei siihen mahru mikkään meijän tyynyistä.


Kaks pussilakanaa, en tiiä kuin vanhat ovat, mut tykkäsin ja hintaki oli yhteens 2,5 euroo.

 

Ja ihan nätti tyynyliina 30 senttiä.

 

Omasta kaapista löyty äSsälle farkkuhame. Luulisin sen olevan Miähen serkun vanha 70-luvulta. Takana on vetskari ja se istuu kivasti. Yllätyin kuin kiva se on ko sen äSsälle pistin.

 

Aikasemmin oon löytäny äSsälle kesäpairan ja hammeen kirppikseltä, muistaakseni 3 eurolla. Eilen oli päällä ja ihan kivat neki on. En oo mikkään Marimekko-fani (siis noitten uusien vaatteitten), mut kylhän ne kelpaa hyvinki jos halvalla saa.

 

Kliivia ja mustanmerenruusu rupesivat kukkimaan. Kiinanruusuki kukkii, se kukkiiki melkein aina...


Kysyin äsken piänen viattoman kysymyksen Miäheltä jatkojohroista. Sain pualen tunnin luennon sähköstä alkaen historiasta 1800-luvulta. Paljon tuli vaikeita sanoja, esim supskepappi ja induktanssi. Suprajohde ja sulakkeet, vesiputkiaki käytettiin esimerkkeinä. Mää tairanki olla naimisisa sähkömiähen kans.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti