tiistai 19. kesäkuuta 2012

Munsala mulle.


Kattelin viime viikolla kirppiksellä kansallispukua. En raskinnu ostaa ko makso viiskymppiä. Se jäi kumminki vaivaamaan, mää ko oon aina halunnu kansallispuvun. Ei se loppujen lopuks mikkään kallis ollu, tommosesta saa maksaa uutena yli tonnin. Paita siittä puuttuu, ja se hassu hattu jos semmosta haluaa käyttää. Hiukan se on väljä, mut kyl sille varmaan voi varovasti näyttää neulaa ja lankaa. Tai kattoo ny, tarttee viälä sovitella sitä kunnon peilin ääresä. Kivvaa, nyt mää voin leikkiä vaikka sitä eloveenatyttöö.

ÄSsä mannekiinina.
(lisäys: Kyl se onki sopiva, ei tartte yrittää piänentää. Miten liä sitä oonki sit sovittanu pukukopisa? Tosin mukana oli kaks mukulaa ja ostoskärryt, yritä siinä si tiirata peilistä mittään. Juu, hyvä on. Mut yhtään ei paranis laihtua.)

4 kommenttia:

 1. Upean löydön sie olet tehny. Ja halvan.
  Nyt vaa Jussina puku päälle ja juhlimaa.

  VastaaPoista
 2. Nii, muuten kyl mutko se paita puuttuu. :-)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi21.6.12

  Upea löytö! Netistä olen katsellut noita käytettynä mutta hinnat on ollut ihan toista luokkaa. Tarvikepaketistakin joutuu maksamaan satasia ja sitten pitää vielä ommella. Tiedätkö mitä koruja tuon kanssa käytetään?

  VastaaPoista
 4. http://www.kultaseppo.fi/kpkorut.php

  Tuolta kattelin, että ilmeisesti Munsalan pukuun ei kuulu mitään koruja. En tiiä onks se hyvä vai huono asia. Onhan ne kalliita, mut kun kerran oon hopeaseppä, niin voisin itte tehdä sen korun. Aikaahan siihen nyt ei pahemmin oo, mut se vois olla mielenkiintoinen projekti...

  VastaaPoista