maanantai 16. maaliskuuta 2015

Ilahduin!


Sain haasteen Oranssilta Omenalta ja Ihan oikeasta blogista. Tarkotus on ilahduttaa bloggaajakaveria sit ku se on jatkanu haastetta etteenpäin. Mut koska mää oon hiras ja noi toiset oli noppeita, mua on ehritty jo ilahruttaa ennen ko ees oon ehtiny aatella asiaa. 

Omenaiselta sain raikkaan vihreen pitsikapan, harvinaisen Poirot-kirjan ja ihan valtavan ihania nestuukeja, melkein toivon räkätautia. Muussa yhteydessä olin kinunu siltä ihanaa pussilakanaa ja sain senki.

Se pussilakana.

Kuvitelkaa toi vihree kappa tonne keltasen tilalle.
Se menee sinne sitte pääsiäisen jälkeen.

Noihin nenäliinoihin voi niistää sit kun lukee sitä kohtaa jossa Poirot kualee, nyyh... En oo uskaltanu tota kirjaa koskaan lukea, mut nyt on pakko kun se on omana hyllysä.

Ihkun Johannalta sain Clipperin rooibosteetä, oon melkein jo pualet kerinny hörppimään, sekä pannumyssyn. Pannumyssyn mahtavuutta ei voi sanoin kuvailla, joten kuva puhukoon pualestans:

Ootteko ikinä nähny noin hianoo? Tommonen mummo musta tullee isona!

Kiitos ihanat naiset! Jatkan haastetta.

Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:
 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Jospa mää ilahrutan sitte näitä kahta:

14 kommenttia:

 1. Mesis16.3.15

  Kaikki on hienoja, mutta nuo nenäliinat ovat aivan-aivan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää rakastan kangasnenäliinoja. Harvemmin oon nähnykkään noin söpöjä. Mulla on ennestään lähinnä miähen vaarin vanhoja ruutuliinoja. :-D

   Poista
 2. Vau, olipa hienoja juttuja! Ja nopeita ihmisiä... aivan ihana tuo pannumyssy toden totta. Sun pitää vaan alkaa juoda kahvia jotta voit veivata kahvimyllyä tuolleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää kahvia juon. En tosin niin paljoo ko teetä, mut vähä kuitenki. Oon täsä vuaden mittaan ruvennu juamaan. Juan kyl yleensä kofeiinitonta. Tarttee varmaan hommata kahvimylly, toden totta. :-)

   Poista
 3. No kyllä on hieno pannumyssy! Tulee oma edesmennyt mummo tuosta kuvasta mieleen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollu varmasti ihana mummo sulla. <3

   Poista
 4. Ihania ilahduksia, toi pannumysssy on kyllä yliveto, :)
  Kiitos naurut kirvoittavasta kommentistasi,

  VastaaPoista
 5. Oi oi oi, ihanaa, kiiiiiitos <3 Laitan kyllä haasteen eteenpäin, mutta mulla tunnetusti nämä asiat kestää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiirettä. Kyllä mullaki varmaan kestää ilahdutuksen lähettäminen. :-)

   Poista
 6. Kiitos Maija <3 Katsotaan saanko aikaiseksi laittaa haasteen eteenpäin, yritän kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei stressiä. Mää koitan joka tapauksessa keksiä sulle jottain. :-)

   Poista
 7. Onpa sua lahjottu ♥ Mut oot kyl niiden arvoinen ♥ Mukavaa, että pidit pannumyssystä. Mun tarttee lähettää tää sun postaus sille mun kaverille, jonka romuista tuo pelastettiin. Näkee sit et mummon vanha myssy on saanut hyvän kodin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sai tosi hyvän kodin. Täälä sitä rakastettaan. Kattelen sitä aina välillä vaikken olis just sinne teepannua tunkemassakaan. Kiitos vielä kerran, oot ihana! <3

   Poista