keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kalevalaista jäsenkorjausta.Kävinpä jäsenkorjaajalla. Mulla on jalat eri pituset, joten siinähän on sitte koko kroppa kiarosa ko sitä pituutta yrittää vaistomaisesti tasata. Käsivarsi on ollu kippee jo 14 vuatta ja niskat jumisa ko tullee noita käsitöitä näperreltyä. Kummasti sitä saa kroppaa korjailtua yksinkertasilla menetelmillä.

Täytyy sannoo, että oli vaikuttava kokemus. Kaimani Maija alotti hiaromisen jalkateristä ja ihmettelin ko heti alko kämmenet hikoilemmaan ja ajatukset pätkimään. Kaima on viähättävä, mut se ei ollu syynä. Selkää käsiteltäesä tuli kummallinen olo, että mitäs mää näin vinosa istun, vaikka suarana alotin istumisen enkä oo kuitenkaan yhtään liikkunu. Maija vaan oli korjannu lihasten asentoo paremmaks.

Jälkeenpäin kiällettiin rasittamasta itteens, siks aattelin lukkee sohvalla kirjaa. Kohta olinki nukkunu kolme tuntia, eikä se viäny ees yäunia. Huamas kyl, että nyt on kropalle jottain tehty, hianoo. Ainoo kurja juttu täsä oli se, että Maija sano hoidon viävän osalta ihmisistä makkeenhimon. No, multa ei viäny.


Tässä hoituu takareisi.

Valotettaampa vähä enemmän tätä Kalevalaista jäsenkorjausta. Tehokkuurestans hualimatta kummallisen vähän tunnettu menetelmä. Nykyiseen muatoons kalevalaisen jäsenkorjauksen on kehittäny viäläkin vaikuttava Olavi Mäkelä muutaman muun kans. Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen kouluttaa Kansanlääkintäseura. Jäsenkorjaus on satoja vuasia vanha kansanparannusmenetelmä, tosin ennen siihen sisälty niksauttelua sun muuta manipulaatioo. Nyt jäsenkorjaus on täysin kivutonta, mun miälestä rentouttavaa ja jopa nautinnollista, pehmeetä hiarontaa ja piänten liikkeitten tekemistä, mut kuitenki tehokasta. Kalevalaisen lisäks muitakin koulukuntia löytyy, niissä saatetaan niksautellakin, jos joku tykkää.

Mulle oli uutta, että niin sanotuilla lymfanesteillä on kehosa omat suanens, vähä erilaiset ko verisuanet. Kropan nesteet on tärkeitä hyvinvoinnin kannalta, jäsenkorjauksella saa nesteet kulkemaan oikeita reittejä. Muutenkin koko hommassa taitaa olla kyse siitä, että kroppa saadaan siihen luannollisseen, hyvin toimivaan tilaan, jossa sen kuuluiskin olla. Eli pois kaikki kireys, virheasennot ja turvotukset. Suasittelen kaikille vaivasille!


Kalevalassa Lemminkäisen äiti korjaa poikaansa:

Mist on kalvo katkennunna
siihen kalvo kasvattele, 
mist suonta sortununna,
siihen suonta solmiele,
kusta verta veihlähtännä,
siihen verta vierittele;
kusta luu luhoksi mennyt,
siihen luuta luikahuta,
kusta liikkunna lihoa,
siihen liittele lihoa,
sijallensa siunaele, 
asemillensa aseta:
luu luuhun, liha liha´an,
jäsenet jäsenihinsä!

Jäsenkorjaaja Maija Kelloniemi löytyy Tampereelta, Yliopistonkadulta. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

14 kommenttia:

 1. Tuollasessahan mun pitäis käydä, kun koko kroppa ihan jumissa ja se makeanhimo sais jäädä samalle matkalle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tosiaan! Mukavaa ja tehokasta. Harmi tosiaan toi makeen himo, heti kotio tultua rapistelin suklaata kaapista. Mut no, lohduttaudun sillä, ettei se himo pitkäks aikaa olis muutenkaan hävinny. :-)

   Poista
 2. Samaa mietin. Onko esitelty jäsenkorjaaja Kangasalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereella, Yliopistonkadulla. Linkissä on yhteystiedot. :-)

   Poista
 3. Mesis19.3.15

  Olipas ihan uutta tietoa taas minulle. Mielenkiintoista! Hienoa, kun Sinuun tehosi ja unikin maittoi päälle päätteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli sekin hyvä sattumus, että mukulat oli miähen kanssa reissussa, joten sain vetästä päikkärini ihan rauhassa. Ei se muuten olis onnistunukaan. :-)

   Poista
 4. Nyt sie oot pääst oikiaan hoitoon, tuo on ihan varmast mahtavaa.
  Nuissa vanhoissa menetelmissä on tehoa sen huomaa just tuosta hyvästä väsymisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vanha kansa tosiaan tiäsi!

   Poista
 5. Kylläpä olis täälläkin jäsenissä korjailtavaa, joka puolta kolottaa jne. Ja nukkuminenki ois niin ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö sää muuten nuku? Mut juu, kannattaa käydä kolotuksia poistamassa. :-)

   Poista
 6. En ole kokeillut, mutta mies tykkää kovasti. Välillä tulee Tampereelta päin jäsenkorjaaja, joka hoitaa miehen työpaikan vaivaiset kuntoon. Olen miettinyt jonon jatkoksi menoa, mutta olen niin arkajalka, etten uskalla kysymättä perinteiseltä tohtorilta ensin lupaa. Selättimenkin multa kielsivät, vaikka olin vihdoinkin saavuttanut sen painorajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysy ihmeessä lekurilta! Kyllä luulis luvan heltiävän, tuossa kun on niin lempeet menetelmät. Mitään ei väännellä väkisin eikä rusautella luita eikä rustoja. Niin hellävarasta... :-)

   Poista
 7. Tuollaisessa pitäisi ehdottomasti käydä. Uskon, että minunkin jalat ovat hieman eri pituiset, joten voin kuvitella että moni ongelma johtuu siitä. Täytyykin etsiä jäsenkorjaaja täältä Hollolasta. Hyvä myös tietää, että sen jälkeen on levättävä. Kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kalevalaisten jäsenkorjaajien joukosta ei löydy sopivaa, kannattaa katsoa myös perinteiset jäsenkorjaajat.
   Jos sulla on asiaa Kuhmoisiin päin, niin tiedoksi, että sieltä löytyy aivan loistava jäsenkorjaaja.

   Poista