torstai 5. maaliskuuta 2015

Luomumämmiä.


Totesin taas saman ko viime vuannaki, luamumämmi on ainoo oikee valinta ko mämmiä ostaa. Mikä kumma siinä sit onki, ko niitten tarttee ajjaa mämmiin sitä sokeria ja siirappia? Luamumämmiin niitä ei oo lisätty, makeus tullee siittä mistä pittääki, eli imeltymisestä. Mämmi, mun uusi rakkauteni.

19 kommenttia:

 1. Mämmi on ihanaa! Ja en ole ostanut sitä vielä kertaakaan tänä keväänä. Kauhea puutos, heti kauppaan! Luomu on parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää ostin jo toisen kerran. Täytyy kyllä myäntää, että olin aika aikasesa, kattelin tossa että viime vuanna ostettiin vasta kuukautta myähemmin.

   Poista
 2. Anonyymi5.3.15

  Sama kaveri on minunkin suosikkini. Sokeria ja siirappia en mämmiin kaipaa, mutta kyytipojaksi pitää olla reilusti kermaa!

  Heather

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reilusti kermaa määki lorautan. Siinäki jo yks syy, miks on mukavampaa ettei se oo niin kauhian makiaa. :-)

   Poista
 3. Luamumämmi on minunkin suosikkini ja föliin tietysti reilusti kermaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerma on parasta! Miäs syä sen aina maidolla, mut se onki semmonen askeetikko. :-D

   Poista
 4. Ei sokeria ja siirappia, kerman kans luomua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän vuoden eka mämmipaketti jonka ostin, ei ollu luamua. Huh, kyl oli äkkimakiaa vaikka valkkasin semmosen jossa oli sokeria mut ei siirappia. Ens kerralla jos ei luamua näy, niin jätän kokonaan ostamati. :-)

   Poista
 5. Tuollaista mämmiä mummo aikoinaan teki, ja se oli hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti oli! Oi että, pitäiskös ittekki yrittää...

   Poista
 6. Jokohan tänä vuonna yrittäis itte tehdä? Tuohiroveet ei sentään kuulu tähän omatoimisuuteen. Sen sisällön vois imellyttää ja paistaa ihan puuhellan leivinuunissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohta voi kyllä irrottaa koivusta ihan ympäri vuoden. Juhannuksen aikoihin se lähtee irti parhaiten, mut ihan hyvin kyl ilmeisesti muutenkin. Olis se kyllä aika komiaa vetästä puuhellan uunista tuahiroveet itte tehtyä mämmiä. Ai että mikä ajatus. :-)

   Poista
 7. Mesis6.3.15

  Tykkään mämmistä. Äitini teki aikoinaan aina itse mämmin ja se oli herkkua. Luomumämmiä pitää ostaa tänä vuonna. Itse laitan päälle hitusen sokeria. Kermaa, ei kiitos, mutta maitoa kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oo tykänny kovinkaan kauaa mämmistä. Taisin jopa inhota sitä viälä 10 vuatta sitten. Hassua, miten maku muuttuu. Sää oot siis samanlainen ko mun miäs, maidolla syäjä. Maidolla syötynä taitais olla kyl terveellisempää.

   Poista
 8. Täytyy kokeilla, oikein luvan kanssa, kun paino on kuulemma pudonnut niin vauhdikkaasti, että saa ottaa rennommin :) En kyllä tiedä tarkoittiko hoitaja sokeriin ja kermaan upotettua mämmiä, mutta luomu on aina hyvästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hianoo! Hyvä sinä! Ja hyvä herkuttelulupa! :-D

   Poista
 9. Anonyymi7.3.15

  Minä syön mämmiä rahkan kanssa. Ehdottomasti sekoitettuna. Niin hyvää,lurps :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi7.3.15

  Ups, edellisestä unohtui nimi. Rahkaa ja mämmiä syö siis Sari M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä testata, mää ko tykkään rahkasta. Ja mämmistä. Joskus oon syöny mämmiä vaniljajogurtin kans, se oli kans hyvvää. :-)

   Poista