maanantai 30. maaliskuuta 2015

Retrot silmälasit.


Nyt on ihan pakko kehua, sain Kangasalan Silmäasemalta niin hyvvää palvelua! Mää oon haaveillu vanhoista kehyksistä klaseihini jo vuasia. Aina ko oon kyselly, että voisko saara linssit retrokehyksiin, on vastaus ollu "Ei me olla semmoseen suastuttu, ne mennee rikki". Poikkesin Silmäasemalla kattelemasa uusia kehyksiä ja huakasin, että mulla olis niin ihanat retropokat, harmi ko niihin ei voi laittaa uusia linssejä. Sit kuulin ne ihanat sanat: "Miks ei vois? Kyllä me laitetaan jos vaan on hyvälaatuiset kehykset.". Siis ihan mahtavaa! Eikä tässä viälä kaikki; myyjä toi mulle kottoons toisetki retrokehykset. En osannu päättää kaksien pokien välillä, joten otin ne molemmat ko sattu olemaan linssitki -40%.


Yllä olevat pokat sain Silmäaseman myyjältä. Kiitos ihana Anna! (toivottavasti nimi meni edes sinne päin)
Alla olevat pokat on Suvilta joka on myös ihana. Niistä kirjotinki jo täälä. Mää oon ihan onnessani uusista klaseistani, mut äSsällä on ongelmia tottua niihin. Kitissessään vanhojen klasien perrään se kuitenki suastu ottamaan musta nää kuvat.


Niin että kaikki retrolaseja haikailevat menkööt Kangasalan Silmäasemalle. Siältä saa haluamans ja viälä halauksen kaupan päälle. 

Tää ei oo maksettu mainos...

12 kommenttia:

 1. Ihanaa! On mahtavaa, kun saa kerrankin jossain oikein tosi hyvää palvelua. Molemmat sopii sulle tosi hyvin, tykkään noista vaaleista sun päässä erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä niin hianoo kun joku asiakaspalvelija ottaa oikeen asiaksens asiakkaan toiveet. :-)

   Poista
 2. Mesis31.3.15

  Onpas hienot pokat, molemmat ja sopii Sulle kuin nakutettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! Onneks oli tarjous linsseistä, muuten olis harmittanu ko olisin joutunu jättämään toiset ostamati. En tiiä kumpiin olisin sit lopulta päätyny. Niin ja onneks mun laseihin ei tartte mittään kalliita erikoislinssejä. :-)

   Poista
 3. Mahtava juttu että sait itsellesi aidot retropokat.
  Nuo sopii siulle todella hyvin.Tuollaset vaaleat oli miullakin joskus ja sitten oli kahet ihan pyöreät,miistä pyöreistä tykkäsin erityisesti.
  Mukavaa pääsiäisviikkoa siulle ja perheelles :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöreet olis kyllä tosi hauskat! Tartteeki ruveta jo kattelemmaan kirppiksillä, jos vaikka löytyis. Hyvvää pääsiäisviikoo teitillekki. <3

   Poista
 4. Mahtavaa, että sait noin hyvää palvelua. Jotenkin harvoin törmää myyjään, joka oikeesti tekee oma-alotteisesti asioita asiakkaan eteen. Hyvin sopii molemmat lasit sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se myyjä on muutenki yks päivänsäde, semmosia tarttis kaikkien myyjien olla. :-)

   Poista
 5. Ihanaa! Sulle ei vaan kuulu mitkään nykykehykset!

  (Tässä kommentoi Susanna, vaikka tuo nimi muuta väittääkin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suloinen Susanna, ihanaa että oot tota miältä. :-)

   Poista
 6. Mulla on ensi viikolla aika optikolle ja olen jo kauhuissani. Viimeksi kävin joskus vuonna -80 ja jotain :D Ennen tehtiin silmään sellainen tsuhautus ja se oli niin epämiellyttävää etten ole aikuisiällä enää mennyt. Toivottavasti en saa moitteita retrolaseistani :D Jos mulle ollaan ilkeitä niin sitten tulen sinne Kangasalalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsuhatutus? Enpä ole semmosta kokenu, jos se on jääny pois jo ennen 90-lukua. Vai ootko käyny silmälääkärillä? Ne tekkee kaikkia kummallisuuksia mitä optikot ei onneks tee. Mun miälestä optikolla on kivvaa. Hauska miättiä, että näkkeekö ny ton vai ton kuvion paremmin. :-)

   Poista