sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kesäaika.


Kesäajan alkamisen innostamana vaihroin syämähuaneen verhot kesäsemmiks. Samoin lähti jouluks laitettu punasenruskee silkkitäkki sohvasta vaihtoon. Heleen vihreet täkkikukkaset sai olon keväiseks, mut koska oon tuuliviiri, ni vaihroin täkin tunnin päästä keltaseen. Pääsiäinen nääs.


Sää on kaikkee muuta ko keväinen, joten laitetaas kesäajan alkamisen kunniaks kuva päivältä jollon aurinko viälä paisto:

ÄSsä ihailee uusia housujans.

Hyvvää kesäaikaa vaan kaikille! Ja hyvää palmusunnuntain iltaa kans.

8 kommenttia:

 1. Täällä oli ihan kaunis keli päivällä, mutta nyt myrskytuuli paiskii vettä vasten ikkunoita ja tuntuu, että talo huojuu - tuulee siltä suunnalta, jossa ei ole mitään tuulensuojaa.
  Ihanat täkit, kumpainenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei ole aurinko paistanut viikkokausiin. Mut kyllä se siältä sit viälä pilkistää. Ei vaan malttais orottaa. :-)

   Poista
 2. Itteki pitäisi alakaa vaihtahman verhot, mutta ko meilä on nipistimet verhoissa ja kättä ei voi pittää ylhäälä, niin saa jäähä oottahman aikaa parempaa. Sulle kans hyvvää kesäaikaa ja palmusunnuntain iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans vähä ollu olkapäävaivaa. Onneks ei oo viälä niin paha, että joutuis rajottammaan verhojen vaihtamista. Se kun on mun lempipuuhaani. Toivottavasti kätes paranee.. :-)

   Poista
 3. Mesis30.3.15

  Tosi kauniit täkin kumpikin. Sinä olet sitten tarmokas ihminen. Vaihtelet verhoja ja täkkejä tuosta vaan. Lähetä sitä tarmoa ripaus tännekin päin :).
  Onpa äSsällä hienot housut, -ja sukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tarmoa vaadi. Mää oon vaan niin tylsistynyt kotiäiti, että tarttee saada jottain vaihtelua. Mut mää lähetän sulle osan mun tarmostani. Huiskis, tuliko perille? :-D

   Poista
 4. Siulla on ihanan keväistä.
  Lunta on tullut ihan tarpeeksi, joten keväistä väriä sisällä tarvitaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Alkokin jo arveluttaa toi verhovalinta, ovat niin hempeet. Sitä keväistä väriä sais olla vähän räikeemmin. :-)

   Poista