sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kirppistelyä, osa 1352.


Ompa ollu mukava viikko. Alkuviikosta oli mm. renkaanvaihtajaiset, jollon mukula pääsi leikkimään ihan oikeen tytön kans ja myähemmin viikolla käytiin kattomasa koiranpentua. Samalla mää sain puhua naistenjuttuja. Ja sitä lajia riitti sitte viikonloppunaki. Hippi tuli itäsuamesta, oli meillä pari yätä, lähti nyt sunnuntaina. Lauantaina kävin kädentaitomessuilla ja illalla saunottiin neljän henken voimin, ko tuli viälä lissää naisviaraita.

Tännään käytiin kolmella kirpputorilla. Kummasti neki on nykyään sunnuntaisin auki. Olo oli ko ennenvanhaan, sillai ko sillon ennen ku hippi muutti sinne kauaks. Sen kans on kiva kirppistellä. Jos suunnittellee kauan että tarttis mennä kirppikselle, ni ei löyrä mittään. Sit ko lähtee tollai yhtäkkiä suunnittelemati, ni löytää vaikka mitä. Tosa alla on kuva jossa on isommalle ja piänemmälle vaatetta. Harmi ko toi sydänhaalari ei löytyny aikasemmin, on sopiva mukulalle mut vähä ohut. No, kyl se viälä kauppareissuilla sillä tarkenee. Potkuhousut on 60 senttiset.


Sitte löyty liian isoja housuja. Mut äkkiäkös neki jo soppii. Suomen trikoon veluuripökät ja kolmet suamalaiset vanhat sukkahousut.


Iso kasa Hetikettejä, pitkä liina ja joku piänempi samasta kankaasta, Sarviksen punanen kynttilänjalka ja taustalla verho. Niitä verhoja on 2 kpl, pituus sopiva syämähuaneeseen, johon ne sitte laitoinki. Tyytyväinen en kyl oo, niitten keltasten jälkeen noi näyttää kauheen synkiltä ja tunkkasilta. Mut olkoot ny hetken siinä.


Oli niin söpö apina 50 sentillä myynnisä, että oli pakko ostaa. Laitoin sen roikkumaan mukulan huaneen katosta. Mukula tykkäs, tiätysti.


Hippi oli kyllästyny tommoseen hammeeseen ja toi sen mulle. Ihastuin ikihyviks. Olkoon siinä sit samalla kuva vattasta.


Tossa kuva verhoista syämähuaneesa. Mukulaki pääsi kuvvaan. Tosin siittä ei saa selvää. Tyynyn viäresä on mukulan rakkain esine, Unikissa. Se sai sen viime jouluna Kääkältä, se on ihana. Tosin olis jo pesun tarpeesa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti