torstai 14. elokuuta 2014

Kaks kirppistä Loimaalta.


Mun lempikirppis, siis ihanan kirppismummon kirpputori eli Talkootori, on muuttanu. Kävin tutustumasa uusiin tiloihin. Piänempihän se nyt on, mut ei mikkään mahrottoman piäni.Siälä ei ainaka tavara seiso, entiseen tappaan se oli taas täynnä ihmisiä. Ja ihana kirppismummo on aina yhtä ihana.
Talkootori
Kauppalankatu 2, Loimaa
Avoinna:
ma, ti, to 15-18.00
__________________________________________________Toisenki ennennäkemättömän kirppiksen katsastin, se kun oli ihan nurkan takana. Kirpputori Säästöporsas on vuakrapöytäkirppis, hyvä kun on viärekkäin kaks eri tavalla toimivaa kirppistä.Kivan olonen kirppis, siisti ja selkee. Kahvettaki saa ihan ilmaseks. Viikon pöytävuakra oli muistaakseni 15€.


Hauskoja tavaroita siälä oli. Jos mulla olis vähemmän purkkeja, olisin ostanu uurenverosen Aarikan 8 eurolla. Vähä hoikemmalle ko mää oli tarjolla Kirkkonummen kansallispuku 65 eurolla. 
Kirpputori Säästöporsas
Satakunnantie 16, Loimaa
puh. 041 546 1976

_______________________________________________

Pari ostosta tein. Alimmasta kuvasta löytyy mun ens joulun silmänilo.


Kalavati. Tai mikä liä. Mun miälestä se oli vaan niin söpö.
Arveluttavalla ilmeellä esittelen uuren hammeeni.
Säästöporsaasta ainoo ostos oli Ompelu- ja käsityökerhon Perusasut itse ommellen -kirja.
Tiiratkaas Finelin hyväkuntosen tonttukasarin hintalappua. (muakkaus: niin no ei tää nyt aukee isommaks, 1€ siinä lapusa kumminki lukkee.)

11 kommenttia:

 1. Onpas teillä päin halpa viikko hinta kirppiksellä, täällä on 25 e-35 e viikko, mikä on musta törkeetä. Tuolla 25 euron kirpparilla mulla on ollu kyllä pöytä ja viimeks kun oli neljä viikkoa niin se maksoi 90 e, eli ns. kuukausi vuokra tulee vähän halvemmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä Kangasallakin taitaa pöytävuakrat olla jopa 30-40€. Kyllä siinä saa jo aikalailla myyrä, että pääsee voitolle.

   Poista
 2. Mesis15.8.14

  Hienon kalavadin olit löytänyt -ja hameen, sekä tonttukasarin. Hintalappua en nähnyt vaikka kuinka koitin tiirailla. Ei auennut isoksi kuva minun koneellani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt huamasinki, että jottain vikkaa noisa viimisisä kuvisa on. Ei saa auki. Hintalapusa lukkee kumminki 1€, ei ollu hinnalla pilattu.

   Poista
 3. EURON?? Whaat? Taidan nähdä väärin. Paljonko se onkaan?

  No jo on kyllä halpa kirppispöytä Loimaalla. En oo koskaan tainnut edes käydä siellä.

  Meidän lähikirpparilla (missä mulla on nyt pöytäkin) on viikko 26€. Se on mielestäni vielä ihan kohtuullinen. Tuolla kun menee tavara tosi hyvin kaupaksikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näit ihan oikein. Euro siinä lukkee. Ihan hyvä löytö, eiks juu? :-D

   Poista
 4. Alastaron kirppiksellä pöytä on 39 €/kk ja rekki 29 €/kk. Mulla oli kesätarjousrekki hintaan 20 euroa kuussa ja hyvin on rytkyt menneet kaupaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni Helmissäkin oli 15€/viikko kun viimeks kysyin. Hassua, että Alastarolla on kalliimpaa!

   Poista
  2. Eiku noi sun hinnathan on kuukauren hintoja! Johan on halpaa! :-D

   Poista
 5. Ei aukee isoksi munkaan koneella nuo viimeiset kuvat. Mutta sen mitä nyt kykenin tihrustamaan avaamalla kuvat uuteen ikkunaan, niin melkosen edukkaita löytöjä olet kyllä tehnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäköhän noissa kuvissa mahtaa olla? Ennenki on noin käyny, ei tosin vähhään aikaan. Ihan sammaan aikaan ne postaukseen lisäsin, luulis ettei toimi mikään tai sitte kaikki toimis. Mut tosiaan, Meniköhän mulla koko päivänä rahhaa 7€, pääsispä aina yhtä halvalla. :-D

   Poista