perjantai 29. elokuuta 2014

#kutsumua.


Kotitalouden tunnilla pojat sano, että opettaja tarttee lautaa. Vein opettajalle leikkuulaudan, vaikka muahan ne tarkotti. Mää häkellyin ja loppupäivä meni pilalle. No, en mää sitä nimittelyä niin vakavasti ottanu vaikka semmosta aina välillä kuulinki. Mut moni kuulee pahempaa. Siks määki otan ossaa kutsumua-haasteeseen.

Kysseesä on Suomen lukiolaisten liiton kiusaamista vastustava kampanja:
Ota kuva kahdesta sanasta, joista toinen kuvaa sitä lokeroa, johon sinut itsesi on yritetty tunkea ja toinen sellaista ominaisuutta, jonka tahtoisit muiden itsessäsi näkevän ja muistavan. Vedä sitten viiva ensimmäisen sanan yli – sitä käyttävät jatkossa vain hölmöt. Halutessasi voit kertoa kuvatekstissä pidemmänkin tarinan! Jaa kuva tunnisteella #kutsumua ja haasta mukaan ne tyypit, joiden tarinan tahtoisit kuulla.

16 kommenttia:

 1. Rohkesti tehty ja myös huumorinpilkettä mukana. Sä oot mahtava. ❤

  Tiis

  VastaaPoista
 2. Rohkea ja hyvä kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Ei toi ny erityistä rohkeutta vaatinu... :-)

   Poista
 3. Voi että, tää on mahtava kuva ja tosi hyvän asian puolesta, kiusaaminen on niin kamalaa ja se jättää kipeät jäljet. Sie oot vahva nuori nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiusaaminen on tosiaan kamalaa ja jotenkin oon onnellinen, ettei mua oo nälviny ko vaan pojat. Luulen, että tytöt on raaempia. Pojat nyt vaan seksijuttuineen on poikia. :-)

   Poista
 4. Mesis30.8.14

  Hyvän asian puolesta hyvä kuva ja tekstit. Voi, Sinusta löytyisi vaikka kuinka monta myönteistä sanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jos löytyykin, niin siihen olis tarvittu teksteille isommat tissit. :-D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. En kyllä tiiä miten paljon tällänen kampanja lohruttaa kiusattuja, mut toivottavasti ainaki joku kiusaaja ruppee vähä aattelemmaan.

   Poista
 6. Anonyymi31.8.14

  Virtuaalinen hatunnosto! t. mutukka

  VastaaPoista
 7. Vautsi mikä juttu! Kyllä sinä osaat ja uskallat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainaki osasin kirjottaa tavallaan väärin päin, peilistä ko piti kattoo että näkkee mitä tekkee. Mut vaikeeta se oli. :-D

   Poista
 8. Voi Maija <3 Määkin olin koulussa lauta ja voi kun ne kiusaajat nyt näkisi mun tuplaöö kokoiset utareet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää oot ollu lauta? Oho! Vaikka no, onhan mullaki nykyään c-kuppi, yläasteella oli a. Ehkä määki saan viälä joskus tuplaöön. Täytyy sanoo kaikille epävarmoille teineille, ettei toivo oo koskaan menetetty. :-D

   Poista