sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Retrorehvit.


Olin eilen Forget-Me-Notissa retrorehveillä. Oli tosi kiva ilta! Ympärillä pelkkää retroo ja retroo rakastavia ihmisiä. Paljon retrobloggareita oli löytäny tiäns paikalle: Vaapukka, Oranssi Omena, Ihan oikea blogi?, Romua, rakkautta ja rikkaruohoja, Sinisen siiven satuja, Taste Like "My Little Pony"! ja Vapaasti hengittävä. Lisäks monta iiiihanaa blogitonta ihmistä. Tää täytyy ottaa uusiks!

Arvatkaa kuka bloggari?

Olin Irmeli. Kiitos Oopsy Daisy -kahvilalle herkuista!

Juttua piisas!

Ostin Forget-Me-Notista uuren asun.

13 kommenttia:

 1. Valtavan hianoja kuaseja! En nykyään millään pysty ohittammaan kirppareilla 60- ja 70-luvun kolttuja ajattelematta sua. Viimeks Huiden Hohdosa singahdit miäleen usseemmanki kerran. Viimitteeks viälä yhren turkoosin termarin äärellä miätin, ett tarsko toi retropänikkä ostaa... Tonne Forget-Me-Nottiin kyl viälä Manse-reisulla poikkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai sää ostit sen termarin? Suasittelen ehrottomasti käymään "Forgetissa", se on kodikas paikka ja myyjät on ihania. Ja siälä sit on sitä kolttua tankot täynä, tulen taas miäleen. :-D

   Poista
 2. Voi jee kun meillä olikin mukavaa! Ja teiän talokin oli ilmeisesti vielä pystyssä kun pääsit kotiin kun oot jo bloggaamaanki kerenny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukavaa, ihanaa oli taas nähdä! ♡
   Talo oli pystyssä ja on onneks viäläkin. Makuuhuaneremontti täsä kyl tarttee tehrä, siälä on seinän sisällä ihan sököt sähköjohdot. Mut hei, mää pääsen valkkaamaan tapetteja!

   Poista
  2. No mut selvis syy, se on jo voitto sinänsä! Ja tapettien valkkaus on aina ihanaa, jos vaan osaa päättää. :D

   Poista
 3. Varmasti mahtavaa kokoontua yhdessä retroilemaan ja arvaa kenellä oli tuollainen housupuku mutta punasena, siihen kuului vielä hamekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, hamekin? Voi hitsi, olis kyllä hiano! :-D

   Poista
 4. Oli kyllä niin kivaa <3 <3 Ja toi asu on vaan niin hieno :D !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää tollai paremmalta ko sillon ko rullasin hammeeni siihen vyätärölle. Mut yhdessä en noita tosiaan meinaa käyttää.
   Ihanaa kun sääki pääsit siältä kaukaa tulemaan ♡

   Poista
 5. Mesis8.3.15

  Lysti päivä on Sulla ollut. Hienon asunkin olet löytänyt.
  Voi että, haluaisin itselleni tuon mikä on Sinun poseerauskuvasi yläpuolella. Tosi suloinen. Minulla on muutama pieni tuollainen. Eri värisiä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko tuota monchhichia (monchhichi, hirvee sanahirviö), ne on kyllä kauheen ihania. Mulla on kans yks piäni, saman värinen ko toi jättiläinen joka asuu tuolla kaupassa. :-)

   Poista
 6. Retrorehvit oli kyl ihan mahtava idea ja oli ihanaa treffata sua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se jo aikakin tapaamiselle, ollaan kuitenkin netissä jo tultu toisillemme tutuiks. Oli toisiaan kiva nähdä! Pian sitten taas keksitään jotain. ♡

   Poista