lauantai 31. elokuuta 2013

Lehmus ja jasmiini.

Pakko jatkaa eilistä aihetta, anteeks vaan kahvin juajille. (Mandragorasta saa kyl kahviaki.)
Samalla ko tilasin ne kokeilupakkaukset, tilasin jasmiinin kukkia ja lehmusta.

Lehmusteetä.
Kamomillatee olis kätevää illalla, se kun rauhottaa. Mut mää en kauheesti välitä kamomillasta, siks mää yleens juanki iltasin rooibosta. Nyt ostin lehmusta, se ajjaa saman asian ko kamomilla, mut maistuu paljon paremmalta. Flunssaan lehmus on erinomanen, se alentaa kuumetta. Lisäks se auttaa unettomuuteen ja tekkee hyvvää vattalle. Verenpainettaki se alentaa ja auttaa ehkä jopa masennukseenki. Ihmeaine siis, hyvän maun lisäks.


Kaikki on varmaan maistanu jasmiiniteetä. Yleens se on vihreetä teetä maustettuna jasmiinilla. Nyt ko tilasin jasmiinia, voin tehrä jasmiiniteetä mistä vaan. Laitoin kukkia mustan teen joukkoon, siihenki sopi erinomasesti. Ja kun kaipaan vaihtelua lehmusteen makkuun, voin heittää joukkoon pari kukkaa. Tairan kokkeilla tehrä vahvaa teetä pelkästä jasmiinista ja laittaa sitä muffinssitaikinaan. Jasmiinimuffinsseja, mmm...

Jasmiinin kukkia vihreen teen joukosa.
Mammalasa testasin jasmiinia inhokkini Liptonin Yellow labelin joukosa. Tekihän se siittä huamattavasti siärettävämpää.

Ja jos joku nyt eppäilee, ni en saa mittään vaikka mainostanki kysseistä firmaa. Sikspä nää mun mainokset tulleeki suaraan syrämmestä, eikä ahneuresta. Vaikka aika ahneesti mää teetä juanki. Nam nam.

6 kommenttia:

 1. Huomasin, kahvinkin :) Ja ne suklaat :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi31.8.13

  Juu myö ostetaan aina kahvia sieltä. Suosikki on tällä hetkellä toffee. Tosi hyvää. Laitetaan aina mauks sekaan. Suklaa on kans hyvää siellä. Ostin tummaa kirsikka suklaata. Ihanan isoja ja kirpsakoita sattumia seassa. Sieltä löytyy kyllä kans kaikki oleelliset tykötarpeetki. Sihvilöistä mutteripannuihin. Ja palvelu on loistavaa. Osaavat aina auttaa.
  T:TipTap

  VastaaPoista
 3. Puoti on testattu ja hyväksi havaittu. Sisällä on niin mahtava tuoksu että vajoaa ihan nirvanaan. Ei sellainen päätäsärkevä kuin vaikkapa kosmetiikkaosastoilla.

  VastaaPoista
 4. Lehmusta tänne siis! Kiitos vinkistä. Mukava tietää, että se tulee suoraan sydämestä. Aito suositus on paras!

  VastaaPoista
 5. kamomilla on kamalaa kelpaa vain kasvovedeksi:) mutta lehmus maistuu.
  Ihanaa kun kerrot kaikille että TEE ON HYVÄÄ ja on muutakin kuin sitä Liptonia pussissa.

  VastaaPoista
 6. Joo, tee on kauheen hyvvää! Luulen että tairan testata Mandragoralta jottain kahvettaki, ko niitten teet on hyviä ni on varmaan kahvekki. Ehkä ostan sitä Tiptap-tätin suasittelemaa toffeeta.

  VastaaPoista