perjantai 23. elokuuta 2013

Sänky.


Meillä on uusia huanekaluja. Koo pääsi nyt lopultaki pois matkasänkystä ko löysin Kontista pirennettävän lastensänkyn. Alla on vuarevaate/lelulaatikko (kuvasa toi missä on noi pyäreet reijät). Vähä siinä on maalit naarmuilla, mut ei se haittaa. Maalaamalla sen sais ihan älyttömän hianoks, mut en taira jaksaa, olkoot valkonen.


Kontista kans löyty mulle uus yälamppu. Mää oon haaveillu semmosesta lampusta, jonka saa päälle narusta vetämällä. Nyt mulla on semmonen.


Samalla reissulla tuli tehtyä Kiärrätyskeskuksesta heräteosto. Mää oon joskus aatellu, että meille ei mittään pulpetteja tuu vaikka haluaisinki. Mut kattokaa nyt sitä, keltanen pulpetti. Miten mää oisin voinu olla ostamati?Muita uusia huanekaluja meille ei sitte ennää ikinä mahrukkaan. Paitsi jos ihme tapahtuu ja opin joskus luapumaan jostain.

10 kommenttia:

 1. Voi vitsit, just tuollainen sänky oli joillakin mun kavereilla lapsuudessani!!! Eli 70-luvulla siis. Ihana! Tekisiköhän joku tuollaisia aikuisillekin... haaveilen tuollaisesta turvallisesta "laatikosta", jossa olisi korkeat reunat (ei putoa sängystä vaikka saari sattuisi keikahtamaan).

  VastaaPoista
 2. Apua pitäskö Ännän sänkyki vaihtaa? Se on just oppinu nukkumaan yönsä tuolla pinnasängyssä ni nytkö se jo pitäs laittaa ison pojan sänkyyn? On meillä sille kyllä jo toi jatkettavaki sänky mut en oo vielä sen kummemmin ajatellu asiaa...
  Ihana pulpetti!

  VastaaPoista
 3. Saila, oli hyvä saada varmistus siitä, että toi on 70-luvun sänky. Kiitos!

  P&T, ei kai sillä Ännän sänkyllä kiiru oo. Koo vaan on nukkunu marraskuusta asti matkasänkysä ja aattelin, ettei se välttämättä oo hyvä sen selälle. Ainakaan sen jälkeen ko mukulat hyppi sen hajalle. :-)

  VastaaPoista
 4. Hienoa sisustusta. Mäkin haluun sisustaa... Mut mä en oo vielä löytäny sellasta senkkiä jonka kelpuuttaisin. Onneks voi kattella muitten kuvia.

  VastaaPoista
 5. Jopa löysitkin hyvän sängyn ,tuossa Koo mahtuu vielä teininäkin nukkumaan:)
  Lamppu on kaunis, kelpais mullekkin ja pulpetti taitaa olla mieleinen.

  VastaaPoista
 6. Mesis24.8.13

  Voi mitä löytöjä!!! Sänky, lamppu ja etenkin pulpetti. Tuli ihan kouluajat mieleen. :)

  VastaaPoista
 7. No on kyllä kivan näköinen sänky. Ja pulpetti on kans tosi kätsy! Mä haluisin kans jonkinlaisen pulpetin, mutta ei tähän asuntoon, kun ei oo tilaa.

  VastaaPoista
 8. Tuodella kätevän näköinen tuo sänky!...pakkohan nuo oli kaikki ostaa :)

  VastaaPoista
 9. Juu, pakkohan ne oli ostaa. Ja mittään en ennää osta (kunnes taas keksin jottain mitä "välttämättä tarvitaan"). :-D

  VastaaPoista
 10. Mulla oli kaverilla tuollainen tai samantapainen sänky ja laatikko oli pullollaan barbeja. Vieläkin tunnen piinaavaa kateutta :D Pulpetti istuu tuohon mainiosti, justiinsa passelin kokoinen :)

  VastaaPoista