tiistai 27. elokuuta 2013

Siskokset.
Ne on ruvennu tulleen toimeen keskenäns. Ennen Koo oli äSsälle vaan rasite. Tosin kyl sitä viäläki tönitään sitä piänempää, ja on se piänempiki oppinu tönimään. Joten tästä lähtien ne kai sitte joko leikkii keskenäns tai sit tappelee keskenäns. Ihanaa ko niistä on toisillens seuraa!

10 kommenttia:

 1. Ihanat siskokset!

  VastaaPoista
 2. Minullakin on isosisko, ymmärrän hyvin pienempää! Aina tönitään ja joutuu pukeutumaan koiraksi kun isosisko pukeutuu hienoksi tädiksi jolla on koira. Mutta silti, kivempaa oli ja on edelleen että on sisko kuin jos ei olisi.

  VastaaPoista
 3. Sisaruus säilyy koko elämän.
  Toi on ihana kuva jossa tytöt on uunin ja seinä välissä:)

  VastaaPoista
 4. Mesis27.8.13

  Mulle tuli heti mieleen sama kuin ekassa kommentissa, että "ihanat siskokset". Sisaruksilla on yksi hieno piirre. Vaikka kotona tönitään ja tapellaan, niin jos joku ulkopuolinen tulee tönimään, niin heti puolustetaan sisarta.

  VastaaPoista
 5. Suloiset siskokset! :-)

  VastaaPoista
 6. Aina yhtä söpöläiset <3

  VastaaPoista
 7. Saila, mää oon isosisko ja kerran mun pikkusisko kysyi, että koska se sais leikkiä sitä hianompaa roolia, vastasin että "sit ko oot vanhempi ko mää". Eli eipä saanu sit ikinä. On se varmaan kurjaa olla nuarempi.

  Mesis, kun äSsä kiusaa Koota sen saa lopettammaan kysymällä, että kiusataanko määki tai viäräänkö se kiusattavaks muillekki lapsille. ÄSsästä on kauhee ajatus, että joku muu kiusais Koota.

  VastaaPoista
 8. Niin söpöjä. Hyvä, että tulee toimeen keskenään.

  VastaaPoista
 9. Suloset on kyl teinki likat. Ihana toi kakluuni- kuva.

  Ja se on kyllä niin kivvaa et siskokset viihtyy jo keskenänski. Vaikka kinoja lelun kädstä viämisestä tulleeki, ni nätisti ne mukulat meilläki jo yhdesä leikkii. Ellastinen tykkää kauheesti lukkee Pikku-H:lle, se on mukavaa. Mää pääsen nykyään jo vessaanki, vaikka mukulat oliski herreillä. Sen aikaa E. ossaa jo H:ta pittää pois pahanteosta. :)

  VastaaPoista
 10. Sisarusten kasvamista on ihana seurata, kun ne ovat niin tärkeitä toisilleen. Saapa nähdä miten meillä tulevaisuudessa, kun on isosisko ja pikkuveli. :)

  VastaaPoista