torstai 24. heinäkuuta 2014

Kivoja tavaroita.

Kävin mukuloitten kans Loimaan kauppalasa. Syätiin jätskit kahvilasa ja käytiin tiätysti parilla kirppiksellä. Tein pari kivvaa löytöö.

Kaks piäntä seinävaatetta ja taustan kangas jota on nelisen metriä.
Kerranki englantilainen muki jossa on muutaki väriä ko ruskeeta. Puinen teline ostoslistalle, hirveen tarpeellinen, harmi ko en oo aikasemmin jo löytäny tommosta.
Pari hyvvää kirjaa.

Kirppiksellä oli leikkiostoskärryt. Koo lykki Mohmoo ihan onnesans koko kirppistelyn ajan. Harmi, ettei noita kärryjä oo joka kaupasa.


Uutuuksia postatesa voin esitellä viälä Mamman Virontuliaisen. Se tiätää, että mulle tuliaiset kannattaa tuara kirppikseltä. Toi mulle ihanan venäläisen kukkavatin. Kiitos Mammeli!  


10 kommenttia:

 1. Mesis24.7.14

  Ihania-ihania löytöjä. Jos ei mulla olis näin pieni koti alkaisin käydä kirppisostoksilla. Mutta kun on pieni koti, tänne ei mahdu mitään, ja tuollaiset olisi kurjaa jättää kauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiäkkö kuule, ko mullaki alkaa kohta tulla raja vastaan täsä huushollisa. Ihan täsä pari päivää sitte miätein, että tarskohan alkaa jo luapua jostain retroistaki, mut saas nährä raskiinko.

   Poista
 2. Nuo kultasenraamin kirjat ovat ihania. <3
  Niitä tuli pienenä joka kirjasto reissulla kannettua kotia. Kaiken lisäksi sopivan mittasia iltasaduksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on tosi kivoja! Onneks niitä on tehty paaaljon, aina riittää uusia löyrettäväks. :-)

   Poista
 3. Löysitpä taas ihan sun näköstä tavaraa! Miten sun pikkutyttös muuten viihtyy kirppareilla? Mun 14 v. ei juuri perusta kirppiksistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl se ainaki viälä kulkee mukisemati mukana. Saas nährä sit jonkun vuaren päästä, että suastuuko viälä. :-)

   Poista
 4. Nuo pienet taulut on tosi hauskat, ja pikkunen kärryjen työntäjä aivan hurmaava.....mitä isot eellä ni pienet perässä.:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mohmo sai kyllä kyytiä kärryilla ihan joka käytävän läpi. Oli sitä hauskaa seurata. :-)

   Poista
 5. Jopas onkin näppärän näkönen muistilistateline, määki haluun! Ja Koolla on mun kauppakassi päällä! Tai siis samaa kangasta, aivan ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollu aina ongelma mistä löyrän ostoslistaa varten paperia, nyt ei tartte ennää ettiä. Tairan laittaa siihen kynänki roikkumaan. Näppärää tosiaan. Ja sulla on sitte varmaan hiano kauppakassi. :-D

   Poista