perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tapettikuume.


Mulle on iskeny tapettikuume. Kai se lähti siittä ko Kakku tapetoi eteisens. Me ei olla nyt kumminka tapiseeraamasa yhtään mittään (voih), mut ei se estä mua kualaamasta Pihlgren ja Ritolan tapettimallistoo. Kaikille on varmaan jo tuttu meijän syämähuaneen tapetti, kyseisen firman "Kukkaruutu" (sehän on siis tosa yllä). Oon vähä kuullu semmosta, että noi tapetit on liian halpoja. Harvemmin sitä toivoo kenenkään nostavan hintoja, mut että vuasienki päästä olis viälä tarjolla suamalaista melkeinpä käsityänä tehtyä tapettia, ni kyllä siittä maksais vähä enemmänki. No, joka tapauksesa haluan esitellä teille mun suasikit:

Atomi
Kaakelikukot
Daalia
Valkoruusu
Labyrintti
Pikkudaalia
Tunturikukka
Palapeli
Auringonkukka
Onni
Ruusuköynnös
Niittyleinikki

Ootteks te niin onnellisia, että teillä on P&R:n tapetteja?

17 kommenttia:

 1. Mä luulen että mulla on jotakin P&R:ää, mutta ei itse hankittuna, vaan vanhempieni asunnon jäämistönä. Tapettitalo oli heidän tapettikauppansa, mutta meidän talon mallit olivat enemmänkin niitä vuosisadan alkupuolen malleja. Mullekaan ei voisi ikinä tulla mitään vinyylipintaisia malleja, sellainen matta oikea paperi tapetin olla pitää! Ihanan retroja noi sun suosikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperitapetti on paras tapetti. Vuasisadan alun tapetit on kyl kauniita! Toi Valkoruusu on merkattu 20-luvun tapetiks tuolla nettisivulla, se taitaa olla mun tän hetken suosikki noista suosikeista. :-)

   Poista
 2. En tiedä mikä on vikana mutta kommentit taitaa mennä taivaalle.
  Koitetaan taas. Onni ja leinikki on mun suosikkejani. PR ei ole mutta olen varma että mummollani tässä talossa oli kammarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki on ollu vaikeuksia kommentoira täsä viikon aikana. Tosin kommentoin yleensä kännykällä ja oon syyttäny kännykkää. Mut kivvaa ko jaksat koittaa uurestaan, mulla on jääny monesti kommentoimatta ko tullee vaikeuksia.

   Sit jos tullee remontintarvetta, ni kattoppa löytyykö samanlaista tai saman tapasta tapettia kammariin. Entisöinti on hauskaa. :-)

   Poista
 3. No tottakai meilä on. Oman kylän firmasta kun on kyse. ;) Ja lisää tulee, kunhan saadaan joskus tapetoitavia seiniä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttiski mennä käymään siälä oikeen paikan päällä! ...Sit ko määki saisin tapetoitavia seiniä. :-)

   Poista
 4. Mun mielestä kaikki on tosi kivoja ja sun tyylisiä. Oisko toi Ruusuköynnös kuitenkin hienoin... Mitä enemmän mietin, sitä vaikeampi on päättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kaakelikukot oli joskus aikasemmin mun suasikki, mut se hianompi väri on lopetettu. Ei tota kukkaruutuakaan taireta ennää tehrä.

   Poista
 5. Eipä oo mei seinällä tuollasia ihanuuksia, jos ois mahdollista, ni nuo leinikit laittasin seinällein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on semmonen ihanteellinen makuuhuaneen tapetti. :-)

   Poista
 6. Meillä on niittyleinikkiä Pikku-H:n huaneeesa ja auringonkukasta killuu mallikappale aulan seinäsä. Ehdottomasti tullee PR-tapettia ku sen aika aulalle koittaa. Kiurut ku käy budjetille niin huimaks, ni joku korvike tarttis löytää.

  VastaaPoista
 7. Oho ja tiätenki keittiön vadelma. Tapettien ykkösihanuus. Kuis mää sen unohdin? O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mää jo ihmettelinki, mut se on niin ittestään selvä ihanuus, se varelma, että eihän sitä tarttis ees mainita.
   Mää en oo huamannukkaan teillä tota niittyleinikkiä, sulla on sitte niiiin hyvä tapettimaku. :-)

   Poista
 8. Mesis5.7.14

  Ei oo meillä P&R:n tapetteja. Tässä oli minun makuiset tapetit, kun ostin tän yksiön. Tuo niittyleinikki varsinkin on tosi herkkää ja söpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän oliskin ihanteellista jos olis jo valmiiks sellaset tapetit joista tykkää! Mää en yhtään tykkää remontista, tykkään vaan siittä lopputuloksesta. Oi sinä onnellinen! :-)

   Poista
 9. Ei oo meilläkään PRää, ainakaan vielä. Hirveetä remppasysteemiä pukkais kyllä. Mulla kun mikään ei pysy pienenä niin koitan nyt just olla sit tekemättä mitään remontointiin liittyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillaihan se on, että ku alottaa, ni loppua ei tuu. Mää luultavasti selviäisin aika piänellä, mut ko miäs keksii koko ajan kaikkee mitä tarttee samalla hoirella. Siks meki tairetaan vähä vältellä niitä remppoja.

   Poista