torstai 27. joulukuuta 2012

Hellou hei!

Se joulu oli sit siinä. Ainaki melkein. Neljättä päivää syärään jouluruakia ja niitä on viäläki kellarisa pariks päiväks. Piärettää, mut ei kyllästytä. Kuusi varisee, mut ei sekä haittaa. Hyasintin hajua voisin haistella vaikka ympäri vuaren.

Lahjoja tuli sopivasti ja ne oli kaikki kivoja. Paapoo oli loistava pukki! Vois ruveta vaikka ammattilaiseks. Ko se kysy äSsältä, että onks se ollu kiltti tyttö, ni äSsä sano olevans ilkee kissa, miau.

Tännään paettiin (tai mää pakenin) mukuloitten kans arkee, ko se miäski meni taas töihin. Lährettiin korin ykköseen katteleen alennusmyyntiä. Ostin Koolle patjan, vaikkei sillä oo viälä isompaa sänkyäkä. Mut erellisestä kerrasta viisastuneena ostin nyt ko halvalla sai. Kalenterinki ostin seinälle ens vuareks. Mulla on ollu tapana aina lähtee välipäivinä kauppalaan ostamaan kalenteria. Juaksen kuus kirjakauppaa läpi ja pallaan siihen ensimmäiseen ostamaan sen kalenterin jota ekana kattelin. Se on tarkkaa puuhaa. Nyt tuskailin huanon valikoiman eresä. Pääryin ostamaan hempeilevän kissanpentu-kalenterin koska molemmat likat kiljahteli riamusta ko sitä selasin. Eihän sille sit mittään mahtanu ko kerran tykkäsivät, eikä parempaaka löytyny. Mun tyyliä se ei oo, mut kai se on hyväksyttävä, että meillä assuu nykyään muutaki naisväkkee jolla on oma tyyli ja oma maku.

Pannaas viälä loppuun yks kuva Katista, ko Mesis niistä niin tykkää. :-)


4 kommenttia:

 1. Aina täytyy ostaa, kun halvalla saa :D

  VastaaPoista
 2. Kalenterin valinta on tarkkaa puuhaa, pitäähän sitä katella koko vuos:)

  VastaaPoista
 3. Voi kyllä Mesis tykkää "katista" <3.
  Ja niin kuin olen sanonut, niin just tuon värisestä. Mitäs katti kyttää niin silmä tarkkana :)? Ei kai tinttejä vaan ole näköpiirissä? :)

  VastaaPoista
 4. Meillä paha nuutti vasta joulu pois viepi. Siihen asti tää talo pysyy koristuksissa. Herkuttelua joutuu kai vähentää uuden vuoden jälkeen. Mukavaa loppu vuotta sinulle! :)

  VastaaPoista