lauantai 8. joulukuuta 2012

Kauppalan joulu.


Kävin eilen kauppalasa, siälä on täysi joulu. Kääkkä kyseli mua Vapriikkiin kattomaan muumionäyttelyä ja lährinhän mää. Oonpas mää fiini, sunnuntaina baletisa ja perjantaina museosa. Vaikka turha sitä on pettää itteens tommosella ajatuksella. Jos ei ossaa olla röyhtäilemättä julkisella paikalla, ni juntti mikä juntti. Mut mää en anna sen häiritä. Museosa en ottanu kuvia, mut muuten meijän reitti meni tollai:

Käytiin tuamiokirkosa, ko se on niin nätti.
Syätiin Ritvan Kala-Kahvilasa. Oli herrrkullista, kuvan maltoin ottaa vasta ko olin hotkassu kaiken. Suasittelen, hyvä ruaka ja hyvä henki.
Käveltiin joulutorin läpi.
Öö... käveltiin karulla...
Mentiin Tallipihalle. Siälä on aina tunnelmaa.
Tallipihan kahvilasa vetäsin semmosen sokeripommin että!
Lisäks mää ostin tissikset. Alan saara tarpeekseni imetysliiveistä. Turha semmosia on ennää käyttää ko Koo syä ennää vaan aamulla herätesäns. Sit ko se lopettaa kokonaan, haen parit kolmet kunnolliset tissikset Sokokselta. Siihen asti täytyy pärjätä noilla henkkamaukan 7e rimpuloilla.

9 kommenttia:

 1. Oo, tuli melkein ikävä vanhaan kotikaupunkiin!
  Tissikset! You're worth it!

  VastaaPoista
 2. Mää fiksuna ajattelin, että Maija on varmaan syönyt kalaa, kun on sitruunaa. Sitten mää vasta tajusin, että ravintolan nimi on Kala-Kahvila :) Upelta näyttää joulutori ja herkulliselta sokeripommi :) Sulla on ollut kultturelli viikko :)

  VastaaPoista
 3. Ai PeNa on asunu Tampereella? Oho!

  Mun kultturelliin viikkoon olis voinu lisätä kans sen yhren viarailun. :-)

  VastaaPoista
 4. Ritvalta saa hyvän ruuan lisäksi myös parhaat munkit! Sielä ne on sopivasti rapsakoiksi paistettuja... Nam!

  VastaaPoista
 5. Ai? Tartteeki maistaa ens kerralla.

  VastaaPoista
 6. Siehää oot tosiaan nauttint kakkuu ja kultuurii oikei kunnolla:)

  VastaaPoista
 7. Hyviä herkkuja! Mäkin söin tänään kalaa ja vihanneksia ja terveellisen aterian vastapainoksi suklaata :), että pysyy ruokavalio tasapainossa.

  VastaaPoista
 8. Ihania jouluisia tunnelmia ja mitä herkkuja,nam!

  VastaaPoista
 9. Mesis9.12.12

  Kulttuuririentoja on harrastettu, ja herkkuja syöty. Ai että alkoi tehdä mieli jotain oikein makeaa (ja lihottavaa :D). Mulla olis kyllä pakkasessa. Pitäiskös ottaa oikein sulamaan. Se on Rosetin sellainen paaaaksu kääretorttu mangotäytteellä. Nam!!!
  Hauska nimitys:"tissikset" :)
  Kiva reissu sulla on ollut.

  VastaaPoista