perjantai 14. joulukuuta 2012

Mässäjäiset.


Meillä oli siinä sukulaistyttöjen kesken semmoset glökittelyt ko viime vuannaki. Kauheesti taas mässäiltiin. Mun piti viärä vaan lohi-riisi-pasteijoita, mut tein lisäks tommosen lituskaisen leivänki. Päälle pistin ruahosipulituarejuustoo, paistettua pekonia, sipulirenkaita ja juustoraastetta. Kannattaa kokkeilla, oli hyvvää.


Tankki taiteili taas perinteiset joulutortut. Taitaa alkaa miälikuvitus loppumaan, ko yks oli samanlainen ko viime vuanna. Miten ne tortut onki niin paljo parempia jos saa valkata semmosten joukosta jotka on kaikki erilaisia keskenäns?


Kääkkä anto pikkujoululahjoja. Muut sai viinipulloja ja mää sain vanhat miästen kalsarit, jotka se on joskus löytäny kirppikseltä ja käyttäny pitkän aikaa. Kyl se mut tuntee, hiano lahja.


Mut kyl oli sit hauskaa. Ripsiväreistä ei ollu varmaan mittään jäljellä (paitsi naamasa) ja poskiin sattu ko nauroin niin paljo. Miätittiin muunmuasa pissanäytteen antamista pualenlitran tuapisa ja kuunneltiin tarinoita Tankin kuuresta aivotärähryksestä. Miten joku voiki lyärä itteens kirveellä päähän, ja viälä kaks kertaa?

5 kommenttia: