sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Ne kukkarot.


Arpajaiset, jotka pirin sillon ajat sitte, on nyt sit saatu päätökseen. Kauan siinä kesti, mut nyt on palkinnot toimitettu voittajille. Ompeluinto oli hetken hukasa ja sit ko se löyty, ni hukasa oli piänemmän kukkaron kukkakankas. Millonkas täälä ei olis jottain häviksisä...

Isompaan kukkaroon laitoin pinkkiä sisukseks, toivottavasti ei Siiseliä haitannu. Oli vaan muuten niin väritön mun silmääni. Mulla on kiaronkirjava värisilmä. Kosotäti postas omasta kukkarostans täälä.

Arpajaisten loputtua löysin kolmannenki kukkaronkehysen. Oli onni etten löytäny sitä aiemmin, muuten olisin ollu pulasa. Ko miätein reissua Kikin tykö, piti keksiä jottain tuliaisia, ettei tyhjin käsin mee. Mitä voi viärä ihmiselle jota ei oo ikinä ennen tavannu? Muistin että se olis halunnu palkinnoks kukkaron vanhasta lakanasta jos olis voittanu. Senpäs sitte tein. Siittä Kiki mainitti täälä.


4 kommenttia:

 1. Mesis9.12.12

  Ihania kukkaroita. Sinulla on kyllä tuo ideavarasto ehtymätön. Olen sen huomannut.

  VastaaPoista
 2. Ihania kukkaroita! :)

  VastaaPoista
 3. kaunis tuo valkia kukkaro. Omastain tykkään kovasti.Pidän sitä piirongin päällä ja vähä väliä hiplailen, kiitos vielä kerran.

  VastaaPoista
 4. Mää tykkään näistä kaikista kovasti, mutta omastani eniten :) Ja määkin hiplailen omaani :) On se vaan niin ihana.

  VastaaPoista