maanantai 31. joulukuuta 2012

Vanha vuasi.

Täsä on teille meijän perheen tän vuaren tähtihetket. Kaikille yhteinen ja kaikkein tärkein juttuhan on tiätysti se kun Koo synty tammikuusa.


Mulle materialistisesti tärkee hetki oli se, ko ostin uuren kameran. Ja jokainen kirppiksellä käyntikin oli tiätysti ah niin ihana. (En muuten oo käyny kirppiksellä kolmeen viikkoon, ihan kauheeta!)


Miähelle oli varmaan parasta se, ko se pääsi alottammaan autotallin rakentamista. Siälä se nyt naputtaa ja koputtaa yli pualen yän joka ilta, ei kuulemma malta olla naputtamatta.


ÄSsän tähtihetki oli varmaan se, ko se sai kesällä mammalta tusinan muavisia pikkukissoja. Niillä se leikkii päivittäin tuntikausia. Niitä pittää kylvettää ja niille pittää rakentaa leikkipuistoja ja välillä ne käy keskenääns hianoja kovaäänisiä keskusteluja...


Koo on varmaan onnellisin siittä hetkestä ko se oppi lokakuusa ryämimään. Ai että mitkä uuret ulottuvuuret siittä aukeskaan! Nyt se jo konttaa aika vauhtia ja käveleeki vähän tukkee vasten.


Tää blogi ja muitten blogit on ollu mulle kauhian tärkeitä tänä vuanna. Pyyrän anteeks kaikilta tutuilta joita oon pitkästyttäny selittämällä kaikkee niinku että "luin yhrestä blogista..." tai "yks tyyppi joka kirjottaa blogia..." tai ärsyttäny lauseella "en mää viitti selittää, luet sitte mun blogista". Mut juu, blogillisesti (onks se sana?) ja muutenkin tää on ollu hiano vuasi!


5 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta sullekin Rynttyliisa <3 Toivottavasti tavataan blogistaniassa ensi vuonnakin :)

  VastaaPoista
 2. Tämä sun blogi on ollut mullekkin tosi tärkeä <3 Ihan hirveen hyvää uutta vuotta koko perhelle!

  VastaaPoista
 3. Suloinen "tammikuun vauva". Ihanat lapset muutenkin. Pitkäjännitteisyyttä osoittaa tuo, että jaksaa leikkiä pitkään samoilla leluilla. Oma lapseni ei leikkinyt kuin hetken, ja sitten loppui kärsivällisyys ja mentiin uusiin touhuihin. :)
  Tämä Sinun blogisi on tullut minullekin tosi tärkeäksi. Se on suosikeissa, josta se on helppo ottaa esille.
  Kiitos kaikista mukavista kirjoituksista ja kuvista.
  Oikein hyvää uutta vuotta 2013 Sinulle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Onnellista uutta vuotta siulle ja rakkaillesi.

  Oon ilonen ko eksyin matkoillani tänne luoksesi, tääl on nii yle mukavaa. Sie haastelet ihanast omal murteellas arkisist asioist.
  Välist nauran jot ves silmist tirajaa.
  Kiitos siulle.

  VastaaPoista
 5. Huh! Jotkut muutkin siis elävät niin blogimaailmassa, että useat lauseet sisältää noita - "luin yhrestä blogista..." tai "yks tyyppi joka kirjottaa blogia..." :D

  Hyvää uuttavuotta teidän poppoolle! :)

  VastaaPoista