sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Mainos.


Mää yleens tykkään tehrä itte sen mitä pistän suustani alas (Siis en puhu mistään omasta tissimairosta, mairon yms ostan kyllä ihan valmiina kaupasta, ja suasin lehmäntissiä. Tiiätte kyl mitä tarkotan.). Mut on jottain mitä ei vaan kannata tehrä itte. Kaks semmosta mitä nyt meinaan mainita on Litlin pussimuusi ja venäläiset sualakurkut. Litlin muusi maistuu ihan samalta ko jos itte keittäis perunat ja muussais ne, pääsee vaan niin paljo vähemmällä vaivalla. Ja venäläiset maitohappokäytetyt sualakurkut maistuu ehkä jopa paremmalta ko itte tehryt.

6 kommenttia:

 1. Samaa mieltä kanssasi ja hapanleivän ostan sen tekeminen kun on aika työlästä.

  VastaaPoista
 2. Loimaalta saa Peltopoika -nimistä ruisleipää. Sitä tekee pieni leipomo, eivät taida muuta valmistaakkaan. Se on mun lempileipää. Harmittaa kun tampereenseudulla ei oo mitään vastaavaa, täälä on ihan surkeet ruisleivät. Vaaleet leivät leivonkin itte kaikki, ruisleipääkin tosin sillon tällön.

  VastaaPoista
 3. Muussi on käytössä mutta mistä kaupasta sää löysit suolakurkut?

  VastaaPoista
 4. Täytyykin jossain vaiheessa käydä Lidlissä ostamassa tota pussimuusia. Olen ostanut vallan Euroshopperin puussimuusia. Kyllä sitäkin syö, kun laittaa joukkoon voita ja suolaa.

  VastaaPoista
 5. Sualakurkkuja on vähä hankala välillä löytää, mut Hervannasa K-kaupasta saa joskus. Hervannasa assuu paljo ulkomaalaisia ni siälä kaupasa myyrään vähä muunmaalaisiaki tuatteita. Valkeekoskella on Tokmanni (entinen Milleri), siältä niitä kans voi löytää. Mut ehkä niitä kannattaa kysellä omalta ruakakauppiaaltans, jos tukusta löytyy ni ehkä ne lissää sen valikoimaans. Maitohappokäytettyjä venäläisiä ko kyselee...

  VastaaPoista
 6. Hervanta!

  Ja hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista