torstai 21. helmikuuta 2013

Hassu mukula.

Kissa on pehmee.

Koo on kova "pötköttelijä". Se pötköttää aina ko jossain on jottain pehmeetä. Jos vaikka sohvatyyny on puronnu lattialle, ni Koo konttaa heti paikalle, pistää pään siihen ja virnuilee onnellisen näkösenä.

Eilen laitoin pitkästä aikaa lastenlauluja soimaan. Soitin on DVD-laitteen alla. Koo varmaan luuli, että laitoin jonkun piirretyn pyärimään, ko se seiso telkkarin eresä orottamasa ohjelmaa. PMMP ehti laulaa puuhevonsens ja kaks muutaki piisiä ennen ko Koo tajus, ettei siältä telkkarista mittään tuu, ja luavutti. Sitkee mukula, ainaki 10 minuuttia nokka kii mustasa ruurusa.


Yks päivä se oli onnistunu kiipeemään piänelle jakkaralle räpsyttämmään vessan valoja. Oli se onnellisen näkönen siinä jakkarallans. Varmaan sen innostamana se on yritäny nyt vähän väliä kiivetä syämähuaneen sohvalle. Se ei näemmä onnistu viälä. Ja kuulemma kans, se tekkee kyl selväks että asia harmittaa.

Mun ihana rynttyvauvani on jo iso.

6 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia! :) Kissa ja Koo taitavat olla kavereita, ihania :) - kissa on niin pehmeä. :)

  VastaaPoista
 2. Mesis21.2.13

  Ihana taapero Sinulla, ja kisu myös :)

  VastaaPoista
 3. Ihana vauva ja ihana oranssi täkki! :)))

  VastaaPoista
 4. Pikkumuksut on niin sulosia! Tiedän kyllä, että ne osaa olla ärsyttäviäkin, se on se varjopuoli :)
  Mukavaa päivää teille!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana Koo ja katti kuva :)

  VastaaPoista
 6. Tiina21.2.13

  Koo ja Ännä menee kyllä niin samoja juttuja! Portaissa kiikkuu heti jos portti jää auki, yrittää kiikkua joka paikkaan ja suuttuu ku ei pääse! Nyt uusin juttu on että kiipee tuolin rahille ja hakkaa ikkunaa... :)

  VastaaPoista