maanantai 4. helmikuuta 2013

Toinen yritys.


No nyt on äSsällä juhlahame. Toinen kerta toren sannoo, ainaki tällä kertaa. Ko uhras hammeelle vähä ajatusta, eikä napannu vaan jottain kankasta ja vaan jotkut kaavat, niinko viimeks, ni hyvä tuli. Teurastin yhren retron pussilakanan, se oliki liian lyhyt peittoon, ja vanhan vaaleenpunasen alushammeeni. Kaavat on Mekkotehtaasta.


En oo oikeen tykänny käsinompelusta, mut nyt ompelin varmaan kolmasosan tosta käsin. Se oliki mukavan rentouttavaa. Näkkyy vähä huanosti, mut hame on kakskerroksinen. Alushammeesa on pitsireuna ja ko sitä jäi vähä, ni laitoin taskun reunaan kans. Yritin kuvata sitä äSsän päällä, mut ei se pysyny paikallans.


10 kommenttia:

 1. Onpas söpö! Voi kun olisi oma tyttö kenelle tehdä tuollaisia ihanuuksia, tai edes kummityttö, mutta ei.... :/

  VastaaPoista
 2. Mesis4.2.13

  Tulipas siitä nätti. Kyllä kelpaa tytön, kun äiti on noin taitava.

  VastaaPoista
 3. Ihana hame! :) Varmasti tyttökin tykkää hameesta. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kannatti teurastus, niin söötti lopputulos :) Mää täällä hihittelen ääneen, kun äSSällä on niin menoa ja meininkiä kuvassa :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan malinen mekko (:

  VastaaPoista
 6. Ihan selvästi tyttö nauttii uudesta kauniista hameestaan.

  VastaaPoista
 7. On kyllä hieno mekko! :D Ja sun bloki on uusi tuttavuus, kiva yläteksti! ;)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi4.2.13

  Ihanan kesänen mekko! Oi iskee oikeen paha kesän kaipuu. Nään jo sieluni silmin Ässän kirmaamassa tuo mekko päällä teitin pihamaalla voikukkaseppele päässä.
  T:TipTap

  VastaaPoista
 9. Ihana mekko ja mikä tyttönen <3.

  VastaaPoista
 10. Ihana mekko! Mieki oon tuota kaavaa katellu, että josko siitä jolleki jotaki... On tosi kivan mallinen tuo kaarrokesydemi ja kaiken kukkuraksi vielä ihana kangas ja taitava toteutus:)! Kyllä tytön nyt kelepaa juhulia:)!

  VastaaPoista