lauantai 16. helmikuuta 2013

Otsikon keksiminen on vaikeeta.

Jos meillä unohtuu vintinrapun portti auki, ni ei mee kauaaka ko näkkee tommosen näyn:


Hyvin se jo kiipee, mut pelottaa vaan että se tullee liian itsevarmaks tosa touhusa. Kyl siältä puttoo jos oikeen ruppee kikkailemmaan. Tarttee koittaa muistaa pittää portti kii.

Vähä asian viärestä, mut alkaa jo ärsyttämmään tää sairastelu. Nyt mulla on kurkku kippee ja mää yskin. Tää alko jo yli kuukausi sitten ko Miäs tuli ensimmäitteeks kippeeks. Ja sen jälkeen on ollu koko ajan vähintääns yks kippeenä. Ookin on jo yli kuukauren vanha ja mää oon nähny sen vasta kolme kertaa, vaikka se on vaan 13 kilometrin pääsä. Kevät ja aurinko, tulkaa jo parantammaan!

5 kommenttia:

 1. Ihan kun Koo olisi englantilaisittain sanonut "Up" joka portaalla :)

  VastaaPoista
 2. Sukkelia meniöitä nuo pikkuset:)

  Pitäskö siun ottaa vanhat karjalaiset tropit avuksi,:)) niiko, mustaan kahviin voita ja juot sen, tai kurlaat kurkun vahvalla suolaveellä, tai voitelet kaulan, rinnan ja jalat tentulla (Spriillä)ja villanen liina kaulaan ja sukat jalkaa, myöskin sipulimaito kuuluu näihin lääkkeisiin, korviin voi puhaltaa tupakan savua tai tehdä viljasta lämpimän hauteen jolla hautoo .
  korvia
  Ei nää välttämättä paranna, mut eipä tee mieli sairastaakkaan sillä on sen verran äköjä hoitoja.
  Nii ja se sauna ja terva unhotu:))

  Paranemisia.

  VastaaPoista
 3. Muita voisin kyl kokkeillakki, mut tupakansavua korviin ei oikeen houkuttele. Eikä varmaan kannata saunaanka mennä. :-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi16.2.13

  Tohon kuvapätkään liittyen...lapset osaa vaikka mitä, huijaavat vaan meitä aikuisia, ovat laiskoja ...(Putous tänä iltana).

  VastaaPoista
 5. Hahhaa ja vielä ovi siellä houkuttelevasti auki...

  VastaaPoista