maanantai 11. helmikuuta 2013

Kefiiriä.


Saanko mää esitellä teille pari tyyppiä? Niitten nimet on Kerttu ja Keijo. Ne assuu meijän keittiösä astiakaapisa. Ne kelluskellee punasesa Hiljamairosa ja tekkee mulle kefiiriä. Mää tykkään että ne on kauheen kivoja kavereita.

Mää tilasin ne täältä. Siältä saa paljo tiatoo kefiiristä ja täälä on kans hyvä kirjotus, jos kiinnostaa.

Yks yä näin unta että toinen noista rupes muuttumaan ja kasvamaan. Hetkesä mulla oliki keittiössäni teini-ikänen klingoni. Olishan se kiva jos ne kasvais, tekisivät enemmän kefiiriä, mut pysykööt tommosina valkosina möykkyinä. Klingoneista ku saattaa olla pitemmän päälle harmia.

On muuten taas netti poikki. Postasin kirjastosta. Alkaa jo ottaa päähän. ...Siis se meinaan, että kuin kiini sitä voi ihminen olla jossain mikä ei ees oo mitenkä käsinkosketeltavaa. Hullua tää nykyaika.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista väkee tei keittiössä :)

  VastaaPoista
 2. Se partaäijä tekee sitä jogurttia ja viiksiäijä tekee näköjään sitten kefiiriä :D Apua, taas ilman nettiä. Soitat sinne teidän palveluntarjoajalle ja sanot painavan sanan meiltä lukijoilta, jotka ollaan addiktoiduttu tähän sun blogiin. Meitä kaikkia ottaa päähän!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Kikin kanssa! Palveluntarjoajalle kannattaa soitella ahkerasti.

  Silloin, kun mulle tuli tämä nykyinen nettiliittymä jouduin jokusenkin kerran ottamaan yhteyttä palveluntarjoajaan ennen kuin nettiliittymä alkoi toimimaan ja vielä uudelleen soittelin siitä, kun nopeus ei millään meinannut kohota luvatulle tasolle.

  VastaaPoista
 4. Mesis12.2.13

  Onpa mukavia kavereita sulla siellä astiakaapissa.
  Olikohan tuollaista kefiiriä joskus kaupassakin myynnissä, vai tekiköhän äiti sitä jo silloin itse??? Nyt en kyllä muista. Nimi on tuttu, -siis tuo kefiiri.

  VastaaPoista
 5. Onko sun kefiiri vielä hengissä? Mulla oli kanssa kefiirisieni joskus kovassa käytössä, mut sit läksin johonkin enkä saanu sille ketään hoitajaa niin se joutu pakkaseen. Se on muuttanukki jo ainaki kahdesti, nyt sen pitäs kaiken järjen mukaan olla äiteen pakastimessa. Pitäski soittaa ja kysästä löytyykö se vielä, jos vaikka koittas herätellä sitä taas henkiin.

  VastaaPoista
 6. On ae vielä hengissä, mut ei voi oikein hyvin. Se oli liian kauan samassa maidossa ku reissu venähti ja tekee nyt liian nopeeta kefiiriä. Oon yrittäny vaikka mitä mut se ei parane.

  VastaaPoista