tiistai 12. helmikuuta 2013

Retropaahdin.


Täälä on yks ylen onnellinen muija. Mää oon halunnu tommosen paahtimen ja nyt mää sen löysin. Miks leivänpaahtimien tarttee nykyään olla niin rumia? Ennen sitä osattiin, ainaki Länsi-Saksasa. Vedenkeitintä ei varmaan voi löytää retrona (tai no onhan mulla jo emalikattiloita), mut kahvinkeittimiä löytyy. Harmi ko mää en jua kahvia, muuten raahaisin kirppikseltä ittelleni hianon keittimen ja viskaisin miähen kahvipömpelin huuthelkkariin.


Muita löytöjä eilisellä pikakirppistelyllä oli kuus sorsakosken ruakalusikkaa, kuparinen matkamuistolämpömittari Tampereelta ja emalipytty. Siälä olis ollu toinenki nätti emalipytty, mut piti tyytyä tohon ko mulla on jo ennestään ton kokonen. Menevät sit kaapisa sisäkkäin ja miäs ei huamaa tavaran lissääntyneen. Koo muisti viimetinkaan lykätä kuvvaan kans Sarviksen keltasen mukin, itte meinasin sen kuvasta unohtaa.

11 kommenttia:

 1. Ihana pikku postaaja-apulaisen käsi :)

  VastaaPoista
 2. Mesis12.2.13

  Ihania tavaroita. Leivänpaahdin on kyllä tositosi hieno. Ja takana kaunis leipälaatikko.
  Emalipytty tosi hieno. Siis kaikki niin ihania.

  VastaaPoista
 3. Jos mie pääsisin teille kylään niin tirauttaisin varmaan itkut kaikesta siitä kauneudesta mitä sie oot kirpparilta suojiis löytänyt! ♥

  VastaaPoista
 4. Ihan törkeen hieno paahdin!

  VastaaPoista
 5. Ihania tavaroita! Leivänpaahdin on sitten nätti! Eikä kahvia ole pakko juoda vaikka olisi joku ihana retro-keitin :)

  VastaaPoista
 6. Ihania tavaroita! Leivänpaahdin on sitten nätti! Eikä kahvia ole pakko juoda vaikka olisi joku ihana retro-keitin :)

  VastaaPoista
 7. Juu, mutko Miäs kumminka ei suastuis käyttämään sitä retroo ni se olis ihan tyhjänpanttina. Se on rakastunu siihen termoskeittimeens ja mää toivon että se hajois (ni voisin ostaa retron tilalle). :-)

  VastaaPoista
 8. Jopa onkin nätti paahdin, tuollainen kelpais miullekin.
  Uskallanko tunnustaa, miulla on tuollainen emalikippo puutarha hommissa, täynnä multaa:) juu juu pesenpesen ja hinkkaan, toivottavasti tulee puhtaaks:)

  VastaaPoista
 9. siis vautsi mikä leivänpaahdin! meillä oli joskus punainen 70-l. paahdin, mut annettiin se pois kun ostettiin uus muka hienompi. no, se uus on jo hajonnut, mutta se 70-l. paahdin taas paahtaa yhä menemään!!! :D

  VastaaPoista
 10. Tankki15.2.13

  Ihan kamalan ruma paahdin! Oot sää kyl semmonen. Siis et ruma, mut semmonen.

  VastaaPoista
 11. Mää arvasin että Tankki on tota miältä! :-D

  VastaaPoista