perjantai 22. helmikuuta 2013

Oodi pakastimelle.


Tännään mulla on teille niinki jännää kerrottavvaa, että mää sulatin pakastimet. No juu, ehkä se ei aikuiselle oo mitenkä jännää, mut mukulat oli ihan innoisans. Se, millai jäähileitä ja vettä tippuu ylemmiltä hyllyiltä alemmille, on hianoo. Oli sitä kyl ittekki mukava kuunnella, melkein musiikkia, tip-tip-kling. Ja se, ko saa piänillä näpeillä irti ison jääkokkareen, on kans ihan mahtavaa. Katti tuli kans onnelliseks. Vuaren pakastimesa ollu kanan jauheliha on jo melkein retroo. Huamenna se saa melkein yhtä vanhaa possunpihviä. Yks annos mun tissimaitooki löyty. Nyt alko harmittaa ko menin heittämään sen pois. Siittä olis varmaan saanu ens vuanna samanlaiset fiilistelyt aikaseks. Oi niitä aikoja.

6 kommenttia:

 1. Mä lykkäsin ja lykkäsin pakastimen sulattamista. Kävi tuuri (mun kannalta :)) ja pakastin-jääkaappiyhdistelmästä hajosi se jääkaappi. Sain vuokra-asuntoon uuden pakastin-jääkaapin.:)

  Sulla on mainiot sulatusapulaiset! :) Ja kissakin pääsee herkuttelemaan.

  VastaaPoista
 2. Pari päivää taaksepäin mää kadehdin sun äitiä. Nyt mää kadehdin tätä pakastinta :) Siis miten valtavan iso. Sinne saa tungettua vaikka mitä. Tuommoinen on keltalappujen hamstraajan päiväuni :)

  VastaaPoista
 3. Onneks mun pakastimet ei hajonnu, vaikka lykkäsin sulattamista. :-)

  Meillä on keittiösä toinen pakastin, semmonen pualikas. Pakko olla paljo pakastustillaa, määhän tungin sinne kesällä yli viiskytä litraa marjojaki.

  VastaaPoista
 4. Voi että en tiedä mikä lie, mutta mä tykkäsin muksuna kanssa tuosta pakastimen sulatus operaatiosta. Se jääpalojen irrottaminen oli tosi jännää! :)
  Nyt onneks ukko hoitaa tuon homman, kun mä en pakastinta käytä lainkaan.

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihan hauskaa hommaa tuo, paitsi että tolokuttomasti meni pyyhettä ja muuta mihin sitä vettä sai sitte mahtumaan :). Mie taisin jo syksyllä sulattaa, ku meillä on sellanen marjapakastin,joka täytetään syksyllä ja on kesät tyhjänä. Tyhjensin sinne ton kaappipakkasen ja pesin... On kyllä hauska se ääni :) tip tip tip....

  VastaaPoista
 6. Voi että, munkin piti eteiskomeron iso pakastin sulattaa, niin kauan kun on pakkasia...vielä se on sulattamatta...vieläköhän kerkiis.
  Jenkkikaapin pakastelokeron sulatin aiemmin, kun se oli jo niin jäässä.

  VastaaPoista