tiistai 17. joulukuuta 2013

Hinku ja Vinku.


Hinku ja Vinku, Suursyömäri, pöllö, hiisi ja Kellut, muistatteks ne? Meijän mukulat tykästy kauheesti Käytöskukkaseen. Yksinkertasta, hirastemposta ja hauskaa. Miks nykyään tarttee tehrä niin levottomia lastenohjelmia? Mää luulen että paperista revityt porsaat soppii paremmin mukuloitten silmille ko räjähtelevät autot. Miähen kans kattottiin äsken pari jaksoo Käytöskukkasia ja meitistä ne oli ihan yhtä hyviä ko mukuloittenki miälestä. Eiks semmonen oo hyvä ohjelma ko kattoesa nauraa ääneen?


13 kommenttia:

 1. Mahtavaa, Hinku ja Vinku oli aikoinaan mei koko perheen ohjelma sillo ko se aikamiespoikatonttu oli pelkkä tonttu:)))) kiitos riemukkasta kommnetistasi.

  VastaaPoista
 2. Ihan paras! Sitten oli se kenguru...mikäsen nimi on...ja sitten se muovailuvahaohjelma. Ennen oli kaikki lastenohjelmat niin paljon parempia!

  VastaaPoista
 3. Muistan-muistan nuo tosi hauskat ja opettavaiset lasten ohjelmat. Kiitos kun palautit ne mieleen oikein videon kera.

  VastaaPoista
 4. Tiina, Kössiäkö tarkotat? Lohikäärme Justus on varmaan se muavailuvahaohjelma. Mää lisäisin tähän Nalle Luppakorvan, vaikkei se ookkaan suomalaista tuotantoo, niinko noi muut. Ja Mesis, eipä kestä. :-)

  VastaaPoista
 5. Tämä ja Kössi on jääneet kans mieleen ihan erityisesti. Yks ihan superjännittävän karmiva pätkä oli se Pikkukakkosen "Varokaa heikkoa jäätä" -filmi. Ihan huippua, että se pyörii edelleen.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi18.12.13

  Tankki: joko uskallat katsoa sen "Varokaa heikkoja jäitä"? Vaikka olit hurjanlainen tenava, niin sen alkaessa sujahdit sekunnissa toiseen huoneeseen.

  Mammeli

  VastaaPoista
 7. Jos Tankki ei huamaa vastata, mun tarttee kysyä siltä tosta jutusta. Vai on se kumminki pohjimmiltans pelkuri. :-D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi18.12.13

  Siis hinku ja vinku oli mun ja veljeni mielestä ihan huippu,sillonku oltiin pieniä...Kiitos tästä kevennyksestä!

  VastaaPoista
 9. Aivan upea lastenohjelma..pikkuveljeni oli aivan haltioissaan kun lapsena näitä katsottiin. Kauniit yksinkertaiset värit ovat!

  VastaaPoista
 10. Tankki19.12.13

  Oi, Tankki täälä!

  En varmana uskaltais kattoo viäläkä! En oo ees yrittäny monneen vuateen kattoo, mut karvat nousi pystyyn jo pelkästä ajatuksesta. Kamala pätkä... Hrrr... Mut emmää kauheen montaa kertaa jäihin puronnukka sit piänenä.

  Ja juu, mää oon sit suurimman luakan pelkuri, vaikka niin oon olevinani.

  VastaaPoista
 11. Voi sua, Tankkipiäni! :-D

  VastaaPoista
 12. Kymmenisen vuotta sitten erehdyin näyttämään noita silloiuselle heilalle ja hänen pojalleen. Molemmat lumoutuivat niin, että lopulta minulla meni itselläni hermo siihen, että niitä tuijotettiin aamusta iltaan. :D

  Mutta tosiaan, minä ihmettelen, miten nykylapsista voi kasvaa yhtään mitään toimivia aikuisia koskaan, kun koko lapsuus menee näiden idioottilastenohjelmien parissa. Kikissa lastenohjelmissa tapellaan, huudetaan, kiljutaan, nimitellään toisia, räjäytellään ja rähistään. Minusta se on sairasta.

  Paitsi Postimies Patessa. Se on hieno.

  VastaaPoista
 13. Joo, muistetaan :) Vieläkin palautuu korviin sen selostajan ääni :)

  VastaaPoista