sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulun valot.


Oon täsä hissukseen laittanu jouluvaloja. Nautin tunnelmasta ja siittä, että ei tartte käyrä yällä kännykän valosa kusella. Ärsyyntyny oon siittä, että ne on niin kertakäyttömeininkillä valmistettuja, viime vuanna ostetusa pallaa vaan pualet lampuista. Seki harmittaa, että äSsä ei malta nukkua jouluvalons kans, siälä se nytki kolistaa vintisä vaikka pitäis nukkua. Mut en määkä oikeen malttais nukkua. Kattelen pimmeesä astiakaappiani, ko sinnekki tuli laitettua valot. On se joulu tulosa meillekki.
9 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallista. Samaa harmittelin itsekin, että nykyään jouluvalot ei kestä vuotta pidempää. Jouduin juuri kaksi viime vuonna ostamaa valosarjaa laittaa vaihtoon, kun molemmat olivat lakanneet toimimasta, eikä paristojen vaihto auttanut asiaan. Mutta kirppikseltä löytämäni vanha sähkökynttelikö toimii loistavasti!

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallista sisällä ja huvimajassa.
  Osta niitä led valosarjoja, ovat hieman kalliinpia, mutta kestävät pitempään ja vievät vähemmän sähköä.

  VastaaPoista
 3. Hienoja valoja teillä, ei ihme kun ei nukuta niitä ihaillessa ;)
  Meillon kyllä kestäneet vuosia jo, ledejä ovat kyllä, hieman tummuneita lamppuja mut palaa ne. Ei näillä sähkön hinnoilla muita paljoa kannata poltellakaan kuin ledejä.

  VastaaPoista
 4. Siinä se..tunnelmaa!
  Minä teen tänä talvena poikkeuksen ja en virittele valoja.
  Lyhtyjä on piha täynnä ja polttelen kynttilä varastoa tyhjäksi..

  VastaaPoista
 5. Onnekseni en tykkää noista kertakäyttövaloista. Katselen toki mielelläni muiden valoja, mutta meille vaan oikeita lyhtyjä ja kynttilöitä.

  VastaaPoista
 6. Mesis9.12.13

  Kaunista, tunnelmallista :)

  VastaaPoista
 7. Jouluvalot on siitä niin hyviä, kun ne kans valasee, niinkun meilläkin niin ettei tartte olla aina joka pikkujutun takia sytyttämässä valoa :)

  VastaaPoista
 8. Heität vaan niitä puoliksi palavia runttuun johonkin niin ei sitä huomaa vaikka kaikki ei pala :)

  VastaaPoista
 9. Ne viime vuotiset, josta palaa vaan pualet, on ledejä. Niitäki näemmä tehrään kestämään vaan yhren joulun. Hehkulamppuhuijauksen voi kohta muuttaa ledihuijaukseks.

  Kiki, sillai oon tehnykki. Tänä vuanna vaan kerkesin ripustaa ne paskat kultaköynnökseen ennen ko huamasin ettei ne kaikki pala.

  VastaaPoista