lauantai 21. joulukuuta 2013

Pihakierros. Katso sensaatiomainen video!


Kuis sitä aina se oma ääni kuullostaaki niin karmeelta. En kai mää voi kuullostaa tommoselta? Hirveetä. Mut joo, näin vuaren lyhimmän päivän kunniaks muisellaas kessää ja niitä pitkiä, valosia päiviä.Pihakiarroksia oli kesällä kuvina blogeisa, esimerkiks täälä ja täälä. Mää tein sen vireona, pääsin vähemmällä, mut en saanu aikaseks laittaa sitä nettiin sillon. Paikotellen on viälä karun näköstä, vähä joka paikasta ko on pihhaa tarttenu kaivaa ja myllätä. Mut loppukesästä se alko näyttää jo ihan pihalta. Kukkapenkkejäki olis ollu, mut oon näemmä kiärtäny ne kaukaa. Vihreetä on ja mukulat vähillä vaatteilla. Nyt alkaa olla jo seuraava juhannus lähempänä ko erellinen. Siältä se kesä tullee, hittaasti mut varmasti!

Otsikko muuten on ihan puhtaasti katsojien kalastelua. Jos iltalehret, ni miks en määki...

8 kommenttia:

 1. Ihana video! Ihana kesä!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva ja ihana kesävideo. Eikä sulla mikään "karmee" ääni oo. Ihan mukavan kuuloinen. Suloiset lapsukaiset ja ihana tuo kisu :)

  VastaaPoista
 3. Ihan tuo kuva. Video nyt ei näy, kun pitää joku kait asentaa tähän jotta näkys, katotaan huomenna vaikka.

  VastaaPoista
 4. Juu, Mesis, suloiset lapsukaiset kivittämässä kissaa. :-D

  Emilie, FlashPlayerin päivittäminen voi auttaa.

  VastaaPoista
 5. Otsikko tehosi, heti täräytin kuulokkeet korville ja katsoin. Kesä on ihana asia. Teillä on kiva piha, mutta kuvaajalla oli vähän turhan hoppu; olisin pysähtynyt mielelläni muutamaa kohtaa pällistelemään tarkemminkin. :D

  VastaaPoista
 6. Oli Juu vähän hoppu. Aattelin, ettei sit tuu liian iso video. Mut se oli kuitenki liian pitkä, bloggeri ei hualinu sitä. Tartti sit laittaa YouTubeen. :-)

  VastaaPoista
 7. Tankki22.12.13

  Kostoks en kattonu, ku en iltalehristäkään katto mittään videoita minkä peräsä on huutomerkki.

  VastaaPoista
 8. No kyllä MÄÄ nyt miäleni pahotin. :-D (viittaan edellisen postauksen kommenttiin)

  VastaaPoista